Lectură de un minut

24 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Prada a inaugurat noua fabrică de la Sibiu

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Grupul italian de modă Prada, unul dintre cei mai importanţi jucă­tori din industria luxului, a inaugurat o nouă fabrică în România, în Sibiu. Primarul Astrid Fodor a participat la deschiderea noii unități de producție în zona industrială vest a Sibiului: Hipic Prod Impex, o unitate a grupului Prada. Fabrica a fost construită pe str. Bruxelles, pe un teren în suprafață de 31.000 mp. 

Sursa foto: Primăria Municipiului Sibiu

"Fiecare unitate de producție nou construită sau care se extinde demonstrează concret că Sibiul rămâne atractiv pentru investitori prin tot ceea ce oferă. Faptul că un grup prestigios, precum Prada, cu exigențe și standarde foarte înalte, a ales Sibiul ca locație de producție este cu atât mai îmbucurător, pentru că înseamnă că s-a constatat un potențial bun în oraș, potrivit unui brand internațional de lux și de mare prestigiu. Deschiderea fabricii Prada este benefică pentru Sibiu în primul rând pentru că va crea noi locuri de muncă, dar și pentru faptul că diversifică industriile reprezentate în oraș”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

La festivitate au participat membri ai board-ului Prada, printre care s-au numărat Massimo Vian, director industrial al grupului Prada și Daniele Borsi, directorul diviziei genți a acestui brand. De asemenea, a participat conducerea locală a fabricii din Sibiu, dezvoltatorul proiectului și reprezentanți ai instituțiilor locale.

De menționat este faptul că această clădire a fost proiectată de arhitectul Guido Canali, autorul „Prada Garden Factories” care îmbină arhitectura cu natura, obținând astfel spații luminoase.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Prada a inaugurat noua fabrică de la Sibiu