Lectură de 4 minute

26 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Portofoliul de produse Pufina introduce o gamă nouă: hârtia igienică umedă

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pehart Grup, companie românească de produse de hârtie pentru uz casnic din România, optimizează cel mai popular brand al său, Pufina: toate produsele din această gamă au fost îmbunătățite și primesc ambalaje noi. Astfel, odată cu evoluția brandului Pufina, calitatea produselor ajunge la nivel de top, iar ambalajele sunt la nivel superior atât în ceea ce privește design-ul, cât și calitatea: noile ambalaje sunt 100% reciclabile, devenind astfel prietenoase cu mediul. În plus, portofoliul celui mai popular brand Pehart, aflat în topul încrederii consumatorilor români, se diversifică și el prin lansarea unui nou produs: hârtia igienică umedă, disponibilă în trei variante: Pufina Junior, pentru pielea delicată a copiilor,  Pufina Sensitive, un sortiment de hârtie umedă albă fără parfum, și Pufina Lavandă, cu parfum de lavandă. 

Sursa foto: Pehart/ Pufina

De mai bine de un an am achiziționat o nouă linie de convertire a hârtiei în produse finite, iar tehnologiile pe care le folosim, unele dintre cele mai performante la nivel mondial, ne permit să obținem calitatea pe care ne-o dorim. Am regândit portofoliul de produse din gama Pufina astfel încât să răspundă în primul rând nevoilor consumatorilor români, dar și ale celor de dincolo de granițe, ca parte din strategia noastră de dezvoltare și pe alte piețe. Ne dorim să aducem Pufina și în casele europenilor din țările vecine.

Gabriel Stanciu, General Manager Pehart Grup

Din acest motiv, pe ambalajele reciclabile ale Pufina se pot observa informații în limba română, dar și în engleză, sârbă, maghiară, bulgară etc.

Calitatea superioară a produselor noii Pufina se datorează tehnologiilor folosite pe linia de convertire a hârtiei în produse finite în care compania a investit anul trecut.

Îmbunătățirea calității vizează nu doar produsele, ci și ambalajele acestora. Produsă în fabrici din Europa, folia folosită în procesul de ambalare este din polietilenă, cu densitate mică, 100% reciclabilă și are inscripționat și un îndemn la reciclare selectivă.

„Pentru produsele de hârtie ambalate în ambalaj de 20 de role, punga se poate refolosi ca un sac de gunoi. Ne asigurăm astfel că există o altă etapă în viața ambalajului, înainte de a ajunge la reciclare”, spune Raluca Păun, consultant de marketing al Pehart Grup.

În portofoliul Pufina a fost inclusă și gama de șervețele faciale ambalate în cutii de carton, produse pe noua linie de ambalare a șervețelelor faciale din fabrica Pehart.

Citeste si:
Schimbări majore la Lidl. Retailerul va renunța la etichetele de preț din hârtie 
Schimbări majore la Lidl. Retailerul va renunța la etichetele de preț din hârtie 

Cu o istorie de aproape 20 de ani, Pufina este unul dintre cele mai de succes branduri românești, care și-a consolidat imaginea, dar și prezența pe rafturile marilor lanțuri de retail de la an la an, conform raportului Nielsen. Lansată pe piață în urmă cu 17 ani, gama Pufina și-a extins periodic oferta de produse și a îmbunătățit constant calitatea acestora prin investiții în tehnologii performante (Aquabond sau sistemul de gofrare a hârtiei cu rulouri încălzite, printre primele tehnologii de acest gen din lume, care asigură rezistență, dar și delicatețe produselor).

În prezent, Pehart exportă produsele Pufina în 5 state – Bulgaria, Moldova, Serbia, Austria și Germania – dar este prezentă cu produse de uz industrial în 18 țări din centrul, estul și sudul Europei. Pe lângă Pufina, brandurile Alint și Altessa mai fac parte din portofoliul Pehart.

Pehart Grup este unul din cei mai mari producători de hârtie tissue din sud-estul Europei și cel mai mare producator si procesator de produse de hârtie pentru uz casnic din România. Pehart produce anual în cele două fabrici ale sale de la Petrești, Alba și Dej, Cluj 100.000 tone de hârtie tissue și are o capacitate de procesare a produselor finite de peste 75.000 tone. 70% din întreaga cantitate de produse de uz casnic și industrial este vândută în România, iar restul este exportat. Pehart asigură producția de produse de uz casnic din hârtie și pentru o mare parte dintre produsele marcă proprie ale lanțurilor de retail.

Cu o tradiție de 186 de ani, Pehart Grup este unul dintre cei mai mari producători de hârtie din Europa de Sud-Est. Compania care a pornit ca o afacere antreprenorială este prezentă cu produsele sale de uz casnic și uz industrial în 18 țări din centrul, estul și sudul Europei (Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croația, Slovenia, Serbia, Bosnia, Herțegovina, Muntenegru, Bulgaria, Macedonia, Ucraina, Grecia, Cipru, Israel, Rep. Moldova, Germania).

Pufina, unul dintre cele mai populare branduri de hârtie tissue, Alint și Altessa fac parte din portofoliul Pehart. De asemenea, compania produce jumbo rolls, role uriașe de hârtie, folosite în procesul de converting în produse de hârtie pentru uz casnic și uz industrial.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Portofoliul de produse Pufina introduce o gamă nouă: hârtia igienică umedă