Lectură de un minut

09 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Portland Trust vinde cel mai mare parc fotovoltaic în dezvoltare din România către Econergy și Nofar Energy

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Portland vinde cel mai mare parc de panouri fotovoltaice în dezvoltare din România, cu o capacitate de producție autorizată de peste 153 MW și o suprafață totală estimată de peste 165 ha, aflat în Rătești, județul Argeș, către Econergy și Nofar Energy. Procesul este structurat ca tranzacție de tip share deal, iar finalizarea acestuia este anticipată pentru finalul lunii octombrie 2021 și este asistat de Peli Partners.

Suntem nerăbdători să colaborăm cu Econergy și Nofar Energy pentru implementarea acestui proiect ce va contribui semnificativ la producerea de energie regenerabilă în România” declară Timothy Duffill, reprezentantul Portland.

Complexitatea tranzacțiilor de acest fel rezidă în granularitatea reglementărilor specifice sectorului de energie, care necesită o atenție specială pentru adresarea corespunzătoare a cerințelor comerciale și a obligațiilor legale aferente de către părțile contractante. Suntem onorați pentru oportunitatea de a asista clientul în acest proiect”, a precizat Carmen Peli, Partener și Head of Corporate M&A la PeliPartners.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Carmen Peli (Partner) împreună cu Mădălina Fildan (Senior Associate) și le-a inclus pe Denisa Frîncu (Associate) și Adelina Iordache (Associate).

Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa are experiență vastă în fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, drept imobiliar și drept societar.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Portland Trust vinde cel mai mare parc fotovoltaic în dezvoltare din România către Econergy și Nofar Energy