Lectură de un minut

05 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Popeyes mai deschide două restaurante în România și începe recrutarea pentru noile echipe

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Popeyes România, unul dintre cele mai mari lanțuri de fast-food cu servire rapidă din lume, va mai deschide două noi restaurante în București, în această vară, și începe recrutarea viitorilor membri ai echipei. Popeyes România continuă strategia de extindere a rețelei, cu două noi restaurante în centrele comerciale ParkLake Shopping Center și AFI Cotroceni, care vor fi inaugurate în vara acestui an. Compania are 100 de locuri de muncă disponibile. 

Luna mai marchează startul recrutărilor pentru noile restaurante Popeyes, care vor genera peste 100 de noi locuri de muncă: crew members, shift managers sau manager de restaurant.

„Anul acesta avem în plan deschiderea mai multor restaurante în București și ne dorim să ne extindem echipa pentru viitoarele restaurante. În acest moment, avem unul dintre cele mai atractive pachete salariale de intrare din industria QSR, cu care ne întâmpinăm colegii'', a declarat Mihaela Lungu, chief marketing officer Popeyes România.

Primul magazin Popeyes din România a fost deschis la începutul lunii aprilie, în Băneasa Shopping City.

Fondat în 1972 în New Orleans, Popeyes este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, reușind să creeze o nișă pe piață prin rețetele autentice, în stil Louisiana. Brandul este fondat pe o tradiție culinară veche de 300 de ani, care aduce o fuziune de stiluri de gătit, condimente și ingrediente. Popeyes este prezent în peste 25 de țări din întreaga lume și are peste 3.700 de restaurante la nivel global.

Restaurant Brands Internațional Inc. este una dintre cele mai mari companii de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 35 de miliarde de dolari în vânzări anuale la nivelul întregului lanț și peste 29.000 de restaurante în peste 100 de țări.

Sterling Cruise este un grup de restaurante multibrand, înființat în 2014, care operează în prezent aproape 40 de restaurante în toată România.

Citeste si:
GenAI - reticență versus oportunitate: La ce se așteaptă liderii companiilor din România
GenAI - reticență versus oportunitate: La ce se așteaptă liderii companiilor din România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Popeyes mai deschide două restaurante în România și începe recrutarea pentru noile echipe