Lectură de 2 minute

27 Mar 2018 - Știri și Noutăți

Pop-up restaurant lansat de Kaufland Romania

Abonează-te pe  

Kaufland Romania lanseaza primul sau pop-up restaurant si reinventeaza conceptul de fine dining - in noul spatiu se propune o noua experienta culinara gourmet, cu preparate exclusiviste create de Chef Samuel Le Torrielec, care vor fi oferite la un pret accesibil pentru toti, achitandu-se doar ingredientele.

Restaurantul pop-up Kaufland deschis in Capitala, la Si Lounge (zona Pipera, strada George Constantinescu, nr 2-4) va functiona timp de doua luni, incepand cu 26 martie 2018 si pana pe 20 mai 2018.

In cadrul locatiei vor fi puse la dispozitie meniuri speciale pentru pranz sau cina, fixe sau a la carte, clientii fiind poftiti la masa in fiecare zi, de luni pana sambata, intre orele 12,30 – 15,30 pentru pranz si 19,00 - 23,00 pentru cina.

Printre produsele puse la dispozitie se numara: supe, aperitive precum sote de ciuperci cu ierburi, salata de caracatita Provencale, tartar de somon cu avocado, diferite tipuri de salate, pastrav cu risotto, ton la gratar cu nicoise de legume, coq au vin, kafta de vita cu orez, coaste de porc BBQ, tarte Tatin, chevice de somon sau vitel cu sos gorgonzola. La desert, clientii pot savura delicii precum Tiramisu, Creme Brulee sau tarta cu piersici. Toate preparatele sunt pregatite exclusiv cu produse din magazinele Kaufland.

Retail jobs

Preturile incep de la aproximativ 4 lei (pentru supa zilei) si variaza in functie de ingredientele folosite la preparare. Restaurantul are o capacitate de 100 de persoane si este dotat cu parcare.

restaurant pop-up kaufland

Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland Romania a declarat: ,,Prin acest proiect, depasim limitele magazinului si propunem un nou spatiu in care aducem experienta gourmet, exclusivista, pe mesele tuturor. Vorbim tot mai des despre noul Kaufland, care a devenit mai mult decat un loc de cumparaturi: este un fenomen care construieste in afara tiparelor, care invita la reinventare, care conecteaza si vine in intampinarea unor nevoi tot mai noi si sofisticate ale cumparatorilor. Ne continuam misiunea de a oferi noi experiente si de a propune concepte culinare inedite, introduse in premiera pe piata de retail. Restaurantul pop-up este despre mancare buna, inspiratie si momente fresh. Si pentru a face totul si mai inedit, vom merge cu conceptul pop-up restaurant din loc in loc, din oras in oras, reinventandu-ne permanent".

kaufland restaurant pop-up

Citeste si:
ANPC a decis amânarea detalierii informațiilor din meniurile restaurantelor
ANPC a decis amânarea detalierii informațiilor din meniurile restaurantelor

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pop-up restaurant lansat de Kaufland Romania