Lectură de un minut

07 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Pomelo chinezesc și grapefruit din Turcia, retrase de la vânzare în mai multe magazine, din cauza reziduurilor de pesticide

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Mai multe lanțuri de magazine, precum Profi, Carrefour și Metro, au retras de la vânzare pomelo chinezesc și grapefruit turcesc, pentru că depășesc valorile de reziduuri de pesticide admise, informează Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA). 

Furnizorul Fruti United Grup a retras de la comercializare grapefruitul roșu din Turcia, pentru că depășea valorile admise de reziduuri de pesticide. Produsul a ajuns pe rafturilor mai multe magazine cora, Metro și Carrefour. Clienții care l-am cumpărat sunt rugați să îl returneze în magazine până pe 16 martie, urmând să primească contravaloarea lui.

Karema Fruct retrage de la vânzare pomelo cu pesticide din China, comercializate în perioada 12 – 22 februarie. Clienții sunt rugați să distrugă produsele sau să le aducă înapoi în magazinele de unde au fost achiziționate: Profi, Selgros, Penny, Carrefour, Mega Image și Metro.

Sursa foto: Anna Wlodarczyk, Unsplash

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pomelo chinezesc și grapefruit din Turcia, retrase de la vânzare în mai multe magazine, din cauza reziduurilor de pesticide