Lectură de 2 minute

20 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Polonezii de la Smyk au lansat aplicația mobilă SMYK.RO: peste 10.000 de produse disponibile

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Retailerul de origine poloneză SMYK All for Kids, brandul care aduce laolaltă numeroase categorii de produse și accesorii destinate creșterii și îngrijirii copiilor de toate varstele, a lansat aplicația mobilă pentru cumpărături.

Sursa foto: Smyk All for Kids

Aplicația mobilă SMYK a fost creată pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături mai eficientă, mai rapidă și mai confortabilă, redând părinților plăcerea de a alege articole simpatice și utile pentru cei mici fără agitația alergăturii prin magazine și fără stresul limitărilor impuse de programul de funcționare al acestora.

După ce în vara anului trecut a inaugurat magazinul online https://smyk.ro/, retailerul specializat în comercializarea de articolele de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și accesorii pentru copii a mai marcat un pas extrem de important în procesul de digitalizare al brandului și, în luna iunie a acestui an a lansat aplicația mobilă SMYK.RO.

Aceasta include mai mult de 10.000 de produse, începând cu articole pentru îngrijirea belușilor și nou-născuților și terminând cu seturi Lego destinate copiilor mai mari sau chiar adulților. Aplicația este prezentă în toate marketurile de profil – App Store, Google Play și App Gallery. Astfel, orice utilizator de dispozitiv mobil, interesat de cumpărături pentru cei mici, poate accesa noua aplicație SMYK.RO pentru a beneficia de facilitățile și ofertele personalizate oferite.

Un mare beneficiu al aplicației stă în ușurința utilizării sale, de la navigarea prin categoriile de produse, la procesul de comandă și construirea listelor cu articolele favorite, liste care pot fi partajate cu cei dragi.

Promoțiile și ofertele personalizate sunt un alt mare avantaj al folosirii aplicației SMYK.RO. Fiecare săptămână aduce reduceri adaptate pentru necesitățile clienților săi, iar cardul de fidelitate SMYK este mereu la îndemână, fiind integrat în aplicația mobilă. Acesta oferă reduceri de până la 5% la articolele selectate, atât la cumpărăturile online, cât și la cele din magazinele fizice.

De asemenea, utilizatorii aplicației pot primi notificări personalizate care îi țin la curent cu reducerile și promoțiile SMYK All for Kids.

Retailerul de origine poloneză a intrat pe piața românească în anul 2009 ca expert în comercializarea de produse pentru copii, tipicul magazinelor SMYK fiind totul pentru copii sub același acoperiș. Rețeaua de magazine SMYK All for Kids numără 29 de unități, cea mai recentă inaugurare fiind la Alba Iulia, pe 31 august. "Cool Club" este marca în cadrul căreia SMYK oferă îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de designeri in-house. "Smiki" este marca proprie SMYK pentru jucării și accesorii pentru copii. Mărcile proprii SMYK sunt completate de branduri terțe, recunoscute internaţional, cum ar fi Lego, Hasbro și Mattel.

Citeste si:
Programul Carrefour de Paște: în ce zile vor fi deschise magazinele
Programul Carrefour de Paște: în ce zile vor fi deschise magazinele

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Polonezii de la Smyk au lansat aplicația mobilă SMYK.RO: peste 10.000 de produse disponibile