Lectură de 3 minute

05 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Polonezii de la SMYK All for Kids au ajuns la un total de 30 de magazine în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Compania poloneză SMYK All for Kids, unul dintre cei mai mari retaileri din segmentul de jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, deschide un nou magazin în Craiova, în cel mai nou mall din România. Retailerul ajunge astfel la 30 unități pe piața locală, pe fondul creșterii cererii pentru produse pentru copii.

Sursa foto: SMYK All for Kids - Craiova

Noua unitate SMYK este deschisă pe 5 octombrie, în Promenada Craiova (Calea Severinului, nr. 61), unde ocupă o suprafață de 460 mp. Odată cu noul magazin, SMYK All for Kids își consolidează poziția în regiunea de sud a țării, unde retailerul polonez are alte 11 magazine, în Prahova, Târgoviște, Craiova, Slobozia și București.

Noua unitate a retailerului polonez are o echipă de 8 angajați pregătiți să ofere părinților consultanță și sugestii în ceea ce privește achizițiile pentru copii. Cu ocazia inaugurării, în noul magazin va fi desfășurată o campanie cu reduceri de 20% la toate articolele cu preț întreg: îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și jucării, între 5 și 8 octombrie, în limita stocului disponibil.

De asemenea, în aceeași perioadă, primii 150 de clienți primesc cadou diverse produse surpriză. În plus, vor fi premii surpriză pentru clienții care se înscriu în programul de fidelitate în primele trei zile de la deschiderea magazinului, până pe 8 octombrie inclusiv.

Totodată, inagurarea magazinului va fi marcată cu activități pentru copii: face painting și modelaj baloane în intervalul 12:00-18:00 în perioada 5-8 octombrie.

Oferta noului magazin SMYK din Promenada Craiova

După cum și-a obișnuit publicul, oferta noului magazin SMYK din Promenada Craiova include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club.

De asemenea, un segment important al ofertei SMYK îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale pentru toate vârstele, atât cele produse sub brand propriu, SMIKI, cât și cele aparținând unor mărci globale cunoscute, precum LEGO, Mattel, Hasbro etc. Oferta este completată de articole de puericultură: cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, produse cosmetice, articole esențiale în creșterea și îngrijirea celor mici în primii ani.

Promenada Craiova s-a deschis pe 5 octombrie, devenind cel mai mare centru comercial din județul Dolj, cu o gamă diversă de magazine pe o suprafață de peste 70.000 mp și o capacitate de 2.100 de locuri de parcare.

Citeste si:
Raport PwC: Românii se așteaptă să cheltuiască mai mult pentru mâncare și îmbrăcăminte
Raport PwC: Românii se așteaptă să cheltuiască mai mult pentru mâncare și îmbrăcăminte

Programul de funcționare al noului magazin SMYK All for Kids din incinta Promenada Craiova este între orele 10:00 și 22:00, de luni până duminică.

SMYK All for Kids este brandul lider pe piața poloneză de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și accesorii pentru copii, cu peste 45 de ani de experiență în retail. Pe piața românească, SMYK este prezent din anul 2009 cu mărci proprii și mărci internaționale de produse pentru copii. SMYK All for kids oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Polonezii de la SMYK All for Kids au ajuns la un total de 30 de magazine în România