Lectură de un minut

11 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Polonezii de la Scallier deschid anul acesta patru noi parcuri de retail în Timișoara, Vaslui, Moșnița Nouă și Turda

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Dezvoltatorul polonez Scallier va livra anul acesta patru parcuri de retail în Timișoara, Turda, Vaslui și Moșnița Nouă, cu un total de 40.400 de metri pătrați închiriabili și a primit recent autorizația de construcție pentru unitatea din nordul țării.

Dezvoltatorul polonez Scallier a obținut autorizația de construcție pentru parcul de retail din Turda, care va avea o suprafață de 9.000 de metri pătrați și un magazin Kaufland. În prezent, o mare parte din spațiile existente au fost deja închiriate de retaileri precum New Yorker, Flanco și ZooCenter.

Scallier lucrează la alte trei parcuri de retail: Prima Shops în Timișoara (10.800 de metri pătrați), Funshop Park, în Moșnița Nouă (10.600) și Vaslui (10.000).

Până acum, Scalier a deschis două parcuri de retail în România, cu o suprafață totală de închiriat de 11.000 de metri pătrați, iar unitatea din Turda va fi deschisă în al treilea sau al patrulea trimestru din 2022.

Retail jobs

În luna noiembrie, Scallier a deschis parcul de retail din Focșani, care are 5.000 de metri pătrați, după deschiderea celui din Roșiorii de Vede, inaugurat în septembrie 2021.

Lanțul de parcuri de retail Funshop Park a fost adus pe piața din România de polonezii de la Scallier, care și-au propus să ajungă la șase astfel de centre comerciale până în 2022, cu o suprafață totală închiriabilă de 40.000 de metri pătrați.

Sursa foto: Scallier.com

Citeste si:
România așteaptă încă o jumătate de milion de metri pătrați de spații de retail, în următorii 3 ani
România așteaptă încă o jumătate de milion de metri pătrați de spații de retail, în următorii 3 ani
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Polonezii de la Scallier deschid anul acesta patru noi parcuri de retail în Timișoara, Vaslui, Moșnița Nouă și Turda