Lectură de un minut

11 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Polonezii de la Scallier deschid anul acesta patru noi parcuri de retail în Timișoara, Vaslui, Moșnița Nouă și Turda

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Dezvoltatorul polonez Scallier va livra anul acesta patru parcuri de retail în Timișoara, Turda, Vaslui și Moșnița Nouă, cu un total de 40.400 de metri pătrați închiriabili și a primit recent autorizația de construcție pentru unitatea din nordul țării.

Dezvoltatorul polonez Scallier a obținut autorizația de construcție pentru parcul de retail din Turda, care va avea o suprafață de 9.000 de metri pătrați și un magazin Kaufland. În prezent, o mare parte din spațiile existente au fost deja închiriate de retaileri precum New Yorker, Flanco și ZooCenter.

Scallier lucrează la alte trei parcuri de retail: Prima Shops în Timișoara (10.800 de metri pătrați), Funshop Park, în Moșnița Nouă (10.600) și Vaslui (10.000).

Până acum, Scalier a deschis două parcuri de retail în România, cu o suprafață totală de închiriat de 11.000 de metri pătrați, iar unitatea din Turda va fi deschisă în al treilea sau al patrulea trimestru din 2022.

În luna noiembrie, Scallier a deschis parcul de retail din Focșani, care are 5.000 de metri pătrați, după deschiderea celui din Roșiorii de Vede, inaugurat în septembrie 2021.

Lanțul de parcuri de retail Funshop Park a fost adus pe piața din România de polonezii de la Scallier, care și-au propus să ajungă la șase astfel de centre comerciale până în 2022, cu o suprafață totală închiriabilă de 40.000 de metri pătrați.

Sursa foto: Scallier.com

Citeste si:
Kaufland a ajuns la pragul de 178 de magazine la nivel național. Unde va fi inaugurată noua unitate 
Kaufland a ajuns la pragul de 178 de magazine la nivel național. Unde va fi inaugurată noua unitate 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Polonezii de la Scallier deschid anul acesta patru noi parcuri de retail în Timișoara, Vaslui, Moșnița Nouă și Turda