Lectură de 2 minute

01 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Polonezii de la LPP au inaugurat un nou magazin Reserved în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Inaugurarea noului magazin Reserved din Ploiești Shopping City a avut loc pe 28 februarie. Ploieștenii sunt așteptați în noua locație, unde pot descoperi cele mai recente colecții de sezon pentru femei, bărbați și copii. 
 

Sursa foto: unsplash.com

Reserved aduce noua colecție de primăvară, iar datorită spațiului generos de peste 2.200 mp, iubitorii de fashion sunt invitați să descopere o varietate de articole actuale, dar și modele clasice. Reserved se alătură celorlalte două branduri deja existente în Ploiești Shopping City – House și Cropp – și ele parte a grupului polonez de modă LPP.

Cu ocazia inaugurării, pe 28 februarie, Reserved a oferit 20% discount la articolele cu preț întreg primilor 100 de clienți.

Magazinul Reserved din Ploiești Shopping City este cel de-al 17-lea magazin al brandului din România. LPP România deține aproape 150 de magazine sub cele cinci branduri: Reserved, Sinsay, House, Cropp și Mohito.

Reserved este un brand ale cărui colecții reflectă cele mai recente tendințe, combinând modelele clasice cu propuneri de modă originale și actuale. Se inspiră din multiculturalismul marilor metropole din Europa și America, dar și din realitățile urbane cotidiene din Tokyo sau Seul. Oferta mărcii include linii pentru femei, bărbați și copii. Colecțiile includ, de asemenea, îmbrăcăminte unisex și o gamă largă de îmbrăcăminte de maternitate.

LPP este o afacere de familie poloneză și una dintre companiile de îmbrăcăminte din regiunea Europei Centrale și de Est. Timp de 30 de ani, aceasta a funcționat cu succes în Polonia și în străinătate, oferind colecțiile sale în capitale precum Londra, Helsinki sau Tel Aviv. LPP gestionează cinci branduri de modă: Reserved, Cropp, Cropp, House, Mohito și Sinsay, a căror ofertă este disponibilă în prezent în magazinele fziice și online din aproape 40 de piețe din întreaga lume. Compania are un lanț de peste 1.800 de magazine cu o suprafață totală de 1,5 milioane de m2 și distribuie îmbrăcăminte și accesorii pe trei continente în fiecare an. LPP joacă, de asemenea, un rol important, deoarece are peste 24.000 de angajați în birourile și structurile sale de vânzări.

Ploiești Shopping City, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele.
Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Ploiești Shopping City sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.

Citeste si:
Ce se ascunde în interiorul laptopului tău? Trebuie să vezi asta acum!
Ce se ascunde în interiorul laptopului tău? Trebuie să vezi asta acum!
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Polonezii de la LPP au inaugurat un nou magazin Reserved în România