Lectură de un minut

04 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Polonezii de la 4F au deschis primul nou concept store din România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Brandul 4F se dezvoltă dinamic pe piața din România. Pe 31 martie a inaugurat cel de-al 19-lea magazin din ţară, la Cluj Napoca, în Iulius Mall. La deschidere, clienţii au descoperit cele mai noi colecţii, perfect adaptate pentru sporturi precum yoga, alergare, trekking.

Sursa foto: 4F

Magazinul Flagship 4F din Iulius Mall, Cluj-Napoca, este primul de acest fel din lanțul de retail 4F din România. Conceptul inspirat de futurism și tehnologie digitală este spaţiul în care experiența clientului este pe primul loc.

Viziunea futuristă a magazinului este definită prin forme simple și moderne, cum ar fi iluminarea cu led și materiale reflectorizante, precum oțel, oglindă și sticlă fumurie, care fac cumpărăturile mai plăcute.

Întregul decor este completat de ecrane multimedia pe care clienții pot vedea cel mai nou videoclip de campanie 4F „Defineşte-ţi jocul”.




Brandul polonez 4F își extinde treptat poziția în România.

Citeste si:
Brandul românesc MIZAR deschide un nou magazin
Brandul românesc MIZAR deschide un nou magazin

Cunoscut pentru îmbrăcăminte sport de ultimă generaţie, accesorii, încălțăminte și stil sport confortabil, 4F a început cu două magazine în București în 2016 și s-a extins, ajungând în 7 ani, la 19 unităţi în toată țara. 4F este conceput atât pentru sportivi profesioniști, cât și amatori pasionați, acoperind toate nevoile bărbaților, femeilor și copiilor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Polonezii de la 4F au deschis primul nou concept store din România