Lectură de un minut

14 Nov 2023 - Știri și Noutăți

[FOTO] Pokemon și echipa Racheta se avântă într-o colaborare cu Tiffany&Co: cât costă și cum arată colecția de Poké Ball cu bijuterii

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Cea mai recentă colaborare a Tiffany & Co are ca protagonistă o franciză îndrăgită atât de mileniali, cât și de generația Z. Gigantul bijuteriilor a apelat la artistul Daniel Arsham pentru a crea o colecție capsulă inspirată de Pokémon. Colecția de bijuterii fine prezintă emblematica Poké Ball în nuanța de albastru caracteristică brandului Tiffany.

 

Sursa foto: Unsplash

Cele nouă piese de bijuterii Pokemon vor putea fi comandate începând cu data de 29 noiembrie, dar numai pentru o perioadă limitată de timp. Iar trimiterea unei comenzi nu garantează achiziția. Clienții vor fi anunțați pe 1 decembrie dacă au fost aprobați pentru a-și finaliza comanda.

Colecția include un colier Pikachu din aur galben de 18 carate, decorat cu diamante, și alți cinci Pokémon prezentați în diferite modele de bijuterii, se arată în comunicat.

Deși Tiffany nu a dezvăluit încă prețul acestei colecții, brandul este cunoscut pentru faptul că aplică prețuri mari în cazul colaborărilor cu artiști și designeri.

În cadrul colaborării cu Nike, obiecte de zi cu zi, precum periuțele de dinți, realizate din argint, și logo-ul pantofilor nike, au avut prețuri cuprinse între 250 și 400 de dolari.

Tiffany & Co., a fost fondată la New York, în 1837, de Charles Lewis Tiffany. Este o companie producătoare de bjijuterii de lux la nivel mondial, cu peste 300 de puncte de vânzare în întreaga lume și o forță de muncă de peste 14.000 de angajați. Tiffany & Co. și filialele sale proiectează, produc și comercializează bijuterii, ceasuri și accesorii de lux. Peste 3.000 de artizani calificați taie diamantele Tiffany și confecționează bijuterii în atelierele proprii ale companiei.

Citeste si:
Faza a doua a FASHION HOUSE Pallady, aproape de lansare: când va fi inaugurat centrul comercial
Faza a doua a FASHION HOUSE Pallady, aproape de lansare: când va fi inaugurat centrul comercial

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  [FOTO] Pokemon și echipa Racheta se avântă într-o colaborare cu Tiffany&Co: cât costă și cum arată colecția de Poké Ball cu bijuterii