Lectură de un minut

19 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Poke House deschide primul restaurant în București

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lanțul de restaurante de poke bowls Poke House a deschis primul său restaurant în București, la parterul Hotelului Palas renovat, pe strada Brezoianu 24.

Poke House oferă bowl-uri poke hawaiane care în mod tradițional sunt făcute doar cu pește crud.

Ingredientele nu sunt servite în semi-lună, ci mixte, dressing-urile sunt făcute folosind o rețetă secretă care poate fi găsită doar în restauratele Poke House și toate ingredientele sunt proaspăt livrate zilnic și de la furnizori sustenabili.

La Poke House, clienții pot alege dacă își creează propriul poke - cea mai populară opțiune - sau selectează una dintre specialitățile casei. Sunny Salmon este una dintre cele mai vândute variante. Printre altele se găsesc și Spicy Tuna, Chicken sau varianta vegan.

Peștele crud provine din Norvegia și este filetat în restaurant.

Poke House este un restaurant de fast-casual, fondat în 2018, la Milano, de Matteo Pichi și Vittoria Zanetti și a ajuns la peste 100 de locații din Marea Britanie, Italia, Franța, Spania, Portugalia, SUA și acum, România. Compania are vânzări estimate la 100 de milioane de euro în 2022 și o echipă în continuă creștere de peste 1.000 de oameni.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Poke House deschide primul restaurant în București