Lectură de un minut

16 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Plaza România dă startul reducerilor de iarnă: ce promoții au pregătit retailerii

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Plaza România deschide porțile către o lume a reducerilor și promoțiilor speciale, anunțând lansarea campaniei sale Winter Sales. Vizitatorii sunt așteptați să descopere ultimele tendințe din lumea modei la prețuri atractive sub același acoperiș. Cele mai mari discounturi se regăsesc în magazinele dedicate produselor vestimentare și de încălțăminte, urmate de articolele cosmetice și bijuterii.

 

Sursa foto: Facebook

Magazinele din incinta centrului comercial au pregătit, în această iarnă, numeroase surprize și oferte atractive pentru întreaga comunitate. Astfel, iubitorii de modă se pot bucura de prețuri speciale și vor avea posibilitatea să achiziționeze o gamă diversificată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte până la accesorii, produse cosmetice, jucării și multe altele.

Lensa aduce reduceri masive de până la 80% la o selecție de produse, iar Jolidon, Sportisimo, Office Shoes, Noriel și Il Passo au scăzut prețurile cu până la 70%. Și LC Waikiki și Sephora își așteaptă vizitatorii cu discounturi de până la 60% la produsele selectate.

Oferte speciale au pregătit și Bigotti, BSB, CCC, Cellini, Colin’s, Douglas, DS’Damat, Lee Cooper, Marks & Spencers și Lynne, care au reduceri de până la 50% la articolele selectate. Și în magazinele Tezyo și Mayoral consumatorii se pot bucura de tarife cu până la 40% mai mici, la produsele selectate.

Plaza România, centrul comercial lansat de Anchor Grup în 2004, reprezintă o parte integrantă a comunității. În plus, Plaza România a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului, în linie cu tendințele actuale, cu nevoile comunității, menținând, în același timp, standarde ridicate în produsele și serviciile oferite clienților. Ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Plaza România dă startul reducerilor de iarnă: ce promoții au pregătit retailerii