Lectură de un minut

19 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Platforma de wellbeing destinată clienților corporate Gympass cumpără 7Card de la Sodexo

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Platforma de wellbeing destinată clienților corporate Gympass anunță achiziția companiilor 7Card în România și Andjoy în Spania, de la Sodexo, extinzându-și prezența în Europa. 7Card și Andjoy au împreună mai mult de 1.400 de clienți corporate și peste 2.800 de parteneri de wellbeing.

7Card are peste 1.000 de clienți și mai bine de 600 de parteneri.

Achiziția Andjoy, o platformă de servicii sportive fondată în Barcelona în anul 2013, care include în total 2.200 parteneri, va consolida și mai mult poziția Gympass în Spania, aducând împreună peste 400 de clienți, precum Glovo și Iberdrola și noi parteneri, inclusiv CET10, Aiguajoc și mulți alții din regiunea Catalonia.

„Aceste două noi achiziții continuă procesul nostru de dezvoltare, extinzând prezența noastră pe piața europeană, în paralel cu creșterea noastră la nivel mondial. Andjoy ne va permite să oferim servicii mai diverse clienților noștri din Spania, iar 7Card este o oportunitate excelentă de a extinde și revoluționa piața serviciilor de sport și relaxare din România”, a declarat Cesar Carvalho, co-fondator și CEO Gympass.

Gympass și Sodexo vor semna și un acord comercial, având la bază relația deja dezvoltată în 2014, care permite companiei Sodexo să pună la dispoziția clienților săi din întreaga lume platforma Gympass. Acest parteneriat va fi inițial demarat în Spania, România și Marea Britanie, pe lângă colaborarea deja existentă în Brazilia.

Tranzacția 7Card și Andjoy vine la puțin timp după ce, în decembrie 2021, Gympass a semnat achiziția companiei Trainiac, care oferă antrenamente individuale online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Platforma de wellbeing destinată clienților corporate Gympass cumpără 7Card de la Sodexo