Lectură de 2 minute

12 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Platforma europeană de livrare rapidă Everli se extinde în Germania și România și va crea noi joburi în operațiuni, vânzări și marketing

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Everli, un start-up fondat în Italia care oferă servicii de livrare rapidă de la supermarketuri, se extinde în Germania și România la începutul anului 2022. Compania va configura în perioada următoare birourile din Berlin și București ca parte a extinderii și va crea noi joburi de birou, dar și remote în Germania și România în zona de operațiuni, vânzări și marketing și își propune să dețină o flotă de livratori flexibili care să aducă produsele din supermarket, potrivit PR Newswire.

Anunțul vine după ce compania a primit o rundă de investiții de 100 de milioane de euro, pe care o va folosi pentru extindere. Expansiunea pe piața din Germania și România vine în contextul în care a crescut cererea consumatorilor pentru produse alimentare comandate online. Astfel, clienții vor beneficia de livrarea în aceeași zi pentru coșuri mari de produse care pot fi folosite toată săptămâna. Compania operează acum în 80 de orașe din Italia, Polonia, Cehia și Franța.

Everli este o platformă care permite clienților să își comande produsele preferate din supermarketul preferat și care să le fie livrate într-o oră la alegere prin intermediul aplicației Everli Shoopers. Platforma a devenit rapid partenerul european pentru tot mai multe companii, precum Lidl, Kaufland, Carrefour și oferă acces la peste 300.000 de produse.

,,În timp ce cererea pentru supermarket-urile din Europa a crescut dramatic, este încă o lipsă a cumpărăturilor on-line disponibile și livrabile în aceeași zi pentru mulți clienți inclusiv din Germania și România. Modelul nostru, care funcționează în parteneriat cu supermarketurile locale existente, ne permit nouă să oferim rapid și durabil o ofertă unică de servicii și o gamă largă de produse fresh și ambalate, în ambele centre din oraș și în zone cu o densitate mai mică, livrând cumpărăturile în mai puțin de o oră. După ce am continuat să creștem în 2021 suntem încrezători și entuziasmați să livrăm viziunea noastră consumatorilor din Germania și România'', spune Federico Sargenti, CEO-ul companiei.

Everli, companie fondată în 2014, cu sediul în Milano, are birouri de asemenea în Verona și Warsaw. Compania are 250 de angajați și 100 de parteneriate cu retailerii și 3.000 de parteneriate cu livratorii. Platforma este disponibilă pentru 80 de companii la nivelul Europei și a făcut trei milioane de livrări până în prezent.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Platforma europeană de livrare rapidă Everli se extinde în Germania și România și va crea noi joburi în operațiuni, vânzări și marketing