Lectură de 2 minute

29 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Platforma de ecommerce VTEX lansează o nouă integrare cu Stripe, companie globală de tehnologie

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

VTEX, platforma enterprise de comerÈ› digital, unul dintre cei mai importanÈ›i jucători ai comerÈ›ului din America Latină, care se extinde în prezent la nivel global, anunță următoarea fază a parteneriatul cu Stripe, companie globală de tehnologie care construieÈ™te infrastructură economică digitală. Noul parteneriat îÈ™i propune să ajute brandurile È™i retailerii să ofere clienÈ›ilor cele mai populare metode de plată, indiferent de zonele în care operează. Integrarea dintre cele două companii este acum disponibilă pentru toÈ›i clienÈ›ii VTEX, ca soluÈ›ie Plug and Play.

 

Prin acest parteneriat, clienÈ›ii globali ai VTEX pot procesa plăți online cu Stripe direct printr-un plug-in al platformei VTEX Commerce. Integrarea funcÈ›ionează în toate țările în care operează ambele companii, inclusiv în România, dar È™i în Bulgaria, Regatul Unit, Italia, FranÈ›a, Portugalia, Spania, Brazilia, Mexic, SUA È™i Singapore, oferind opÈ›iunea de plată în 135 de monede diferite.

Ca urmare a acestui parteneriat, comercianții VTEX pot accepta acum și Google Pay, alături de alte portofele digitale precum Apple Pay, dar și alte opțiuni tradiționale, cum sunt cardurile de credit și debit. De asemenea, clienții VTEX vor putea accesa produsele Stripe, inclusiv instrumentul antifraudă Stripe Radar, care ajută la detectarea și blocarea fraudei pentru orice tip de business, folosind machine learning.

„Consumatorii vor din ce în ce mai mult confort, aÈ™a că noi ne menÈ›inem angajamentul de a oferi platforma de comerÈ› digital care ajută retailerii să fie relevanÈ›i în piață. Acest parteneriat global ne permite să îmbunătățim ecosistemul plăților, oferind brandurilor È™i retailerilor un upgrade al strategiilor lor de plată È™i a experienÈ›elor de checkout, elemente cheie pentru o operaÈ›iune de comerÈ›”, spune Cristi Movilă, Eastern Europe general manager & EMEA SVP în cadrul VTEX.

Întrucât magazinele online îÈ™i extind constant metodele de plată, colaborarea dintre VTEX È™i Stripe le permite atât afacerilor locale, cât È™i celor globale, să È›ină pasul cu tendinÈ›ele pieÈ›ei È™i să crească ratele de conversie printr-o gamă diversă de opÈ›iuni de plată.

„Suntem entuziasmaÈ›i să încheiem un parteneriat cu VTEX, o companie SaaS globală remarcabilă È™i promițătoare. Suntem nerăbdători să îi ajutăm pe utilizatorii platformei să îÈ™i accelereze extinderea la nivel global È™i să îÈ™i sporească veniturile. Acesta este doar începutul unui parteneriat pe termen lung, care sperăm că va ajuta compania VTEX să cuprindă un număr tot mai mare de servicii financiare bazate pe tehnologia Stripe”, adaugă Mariate Arnal, directorul Stripe în America Latină.

VTEX furnizează o platformă enterprise de comerț digital, care le permite brandurilor și retailerilor să realizeze un time-to-market mai rapid, să ajungă la clienții din oricare canal și să descopere noi arii de dezvoltare.

Stripe este o companie tehnologică ce construiește infrastructură economică digitală. Software-ul companiei este folosit de startup-uri mici și companii publice pentru a accepta plățile și pentru a-și gestiona afacerile online.

Citeste si:
Banii înapoi pe cumpărăturile din zilele de marți: programul cashback al Mastercard
Banii înapoi pe cumpărăturile din zilele de marți: programul cashback al Mastercard

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Platforma de ecommerce VTEX lansează o nouă integrare cu Stripe, companie globală de tehnologie