Lectură de un minut

23 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Platforma de automatizare a vânzărilor online BaseLinker se lansează în România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Platforma de automatizare a vânzărilor online BaseLinker, prezentă pe piața din Polonia, lansează o soluție integrată pentru creșterea industriei în cadrul unui eveniment pentru magazinele online.

„Strategiile omnichannel sunt o prioritate pentru comerțul online în acest moment, iar automatizarea proceselor rutiniere, cum ar fi pregătire AWB-urilor pentru livrarea coletelor este tot mai importantă pentru antreprenori. Venim, prin platforma BaseLinker, cu o soluție integrată prin care deținătorii de magazine online pot economisi timp și bani integrându-și shopul cu marketplace-uri naționale și internaționale prin câteva click-uri. Asta înseamnă că își cresc exponențial vânzărilor, dar nu și volumul de muncă asupra echipei actuale”, explică Tatiana Șen, co-CEO BaseLinker România.

Evenimentul de lansare BaseLinker România va avea loc pe 7 aprilie și poate fi urmărit online în platforma IC Events, lansată de InternetCorp. Vă puteți înscrie aici.

„Misiunea noastră prin BaseLinker este de a uni, la propriu, prin integrările pe care le punem la dispoziție, factorii de decizie în E-commerce cu furnizorii de servicii esențiale în acest domeniu: curierat, facturare, contabilitate, platfomă digitală, marketplace-uri, stocare în Cloud și multe altele. Și asta se va întâmpla și în cadrul evenimentului E-commerce Expansion Booster”, adaugă Ruxandra Geantă, co-CEO BaseLinker România.

BaseLinker.com este o platformă digitală pentru gestionarea și automatizarea proceselor unui magazin online dintr-o singură interfață. Acest sistem se bazează pe instrumente de automatizare și personalizare fără resurse şi investiții semnificative din partea deținătorilor de magazine online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Platforma de automatizare a vânzărilor online BaseLinker se lansează în România