Lectură de 2 minute

16 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Pizza Hut deschide un nou restaurant în Târgu Jiu

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group, deținătoarea companiei care operează în sistem de franciză brandul Pizza Hut în România, anunță extinderea restaurantelor de tip Express, prin deschiderea unei unități în orașul Târgu Jiu, județul Gorj. Conceptul Express presupune pregătirea și servirea produselor într-un timp scurt, de aproximtiv cinci minute.

„Conceptul de restaurante Express le oferă fanilor posibilitatea de a se bucura de produsele lor preferate într-un timp cât mai scurt. Strategia de business de anul acesta vizează în continuare expansiunea și inovația, astfel că, în decursul următoarelor luni, ne propunem să anunțăm și alte acțiuni de acest tip", declară Adrian Hulubescu, director general, Pizza Hut România.

Noul restaurant se află în zona de food-court a Centrului Comercial Shopping City Târgu Jiu, la adresa Strada Termocentralei nr. 10, etaj 1, având o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați, și funcționează în intervalul orar 10:00-22:00. Odată cu deschiderea noii locații, Pizza Hut oferă locuri de muncă în funcţii precum lucrător bucătărie asistent Manager și director restaurant.

Un Crew membru poate obține venituri de până la 2.545 lei net în rețeaua Pizza Hut, sumă care include salariul de încadrare începând cu luna a treia, bonurile de masă și bonusul de performanță conform criteriilor de acordare.

Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primului restaurant din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 20 de restaurante de tip Dine-In, 21 locații Pizza Hut Delivery și 2 unități Express

Sphera Franchise Group este unul dintre cele mai mari grupuri din industria de food service din România și deține companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 170 de restaurante pe cele trei piețe pe care activează și are peste 4.700 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pizza Hut deschide un nou restaurant în Târgu Jiu