Lectură de un minut

19 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Pizza Hut deschide un nou restaurant Fast Casual Delivery în cartierul Militari din București

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group, deținătoarea companiei care operează în sistem de franciză brandul Pizza Hut în România, anunță deschiderea unei noi locații Fast Casual Delivery (FCD), ca parte a strategiei de expansiune a businessului - Pizza Hut Delivery Militari, în București. Clienții pot vedea în timp real cum se prepară produsele comandate.

Restaurantul Pizza Hut Delivery Militari se află în zona de food-court a Centrului Comercial Militari Shopping, situat la adresa Bvd. Iuliu Maniu, nr. 558-560 si 560A, Sector 6, și are o suprafață totală de peste 150 mp (interior și terasă). Programul de funcționare este în conformitate cu actualele măsurile impuse de către autorități în contextul pandemic, 10:00 - 22:00.

Odată cu inaugurarea Pizza Hut Delivery Militari au fost create circa 20 de noi locuri de muncă. În rețeaua Pizza Hut Delivery, un Crew membru poate obține venituri de până la 2.345 lei net, sumă care include salariul de încadrare începând cu luna a treia, bonurile de masă și bonusul de performanță conform criteriilor de acordare.

La finalul lunii decembrie, Sphera Franchise Group a inaugurat la Buzău primul restaurant Pizza Hut Express din România.

Sphera Franchise Group este un grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul deține peste 165 de restaurante pe cele trei piețe, dintre care 147 în România și are peste 4.400 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pizza Hut deschide un nou restaurant Fast Casual Delivery în cartierul Militari din București