Lectură de 2 minute

22 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Pizza Hut deschide primul restaurant Fast Casual Delivery din România

Anca Olteanu

Sphera Franchise Group, deținătoarea companiei care operează în sistem de franciză brandul Pizza Hut în România, anunță reluarea planurilor de dezvoltare a Pizza Hut Delivery, divizia de livrare a Pizza Hut și deschide prima locație de tip Fast Casual Delivery (FCD).

În noul restaurant, consumatorii pot vedea modul de preparare al produselor comandate pe care le pot ulterior servi la masă, în interior, în contextul în care există un apetit ridicat pentru reîntoarcerea în restaurante la conceptul de dine-in.

„Reluăm planurile de expansiune și suntem încrezători că ne vom atinge targetul pentru deschiderile planificate anul acesta. Pe de altă parte, aducem un nou concept la Pizza Hut – Fast Casual Delivery și suntem nerăbdători să vedem cum vor primi consumatorii acest tip nou de restaurant. Avem în plan deschiderea mai multor unități de acest gen", declară Adrian Hulubescu, director general, Pizza Hut Romania.

Noul restaurant – Pizza Hut Delivery Orhideea se află în zona de food-court a Centrului Comercial Orhideea, situat pe Splaiul Independenței 201-210 B.

Citeste si:
eMag lansează Freshful, o băcănie online cu livrare rapidă pentru cumpărături zilnice

Locația are o suprafață de aproximativ 100 mp și un program de funcționare în intervalul orar 10:00 - 22:00.

18 angajați noi în Pizza Hut Delivery Orhideea

Odată cu inaugurarea Pizza Hut Delivery Orhideea s-au creat 18 locuri de muncă. Începând cu 1 septembrie 2021, în rețeaua Pizza Hut Delivery, un crew membru poate obține venituri de până la 2.345 de lei net, sumă care include salariul de încadrare începând cu luna a treia, bonurile de masă și bonusul de performanță conform criteriilor de acordare.

Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primului restaurant din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 21 de restaurante de tip dine-in și 18 locații Pizza Hut Delivery.

Sphera Franchise Group este un grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 160 de restaurante pe cele trei piețe și are peste 4.400 de angajați.

Citeste si:
BeeFast se extinde în Brașov: livrare în 30 de minute și 300 de comenzi pe zi până la finalul anului

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pizza Hut deschide primul restaurant Fast Casual Delivery din România