Lectură de 2 minute

29 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Pizza Hut deschide primul restaurant Express din România, la Buzău

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group, grupul de companii care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut și Taco Bell în România, iar nivel internațional, restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia, a inaugurat la Buzău primul restaurant Pizza Hut Express din România.

Noul restaurant deschis la Buzău se află în zona de food-court a Buzău Shopping City și are o suprafață de aproximativ 60 de mp, fiind cea de a treia locație Pizza Hut inaugurată anul acesta.

Pizza Hut Express Buzău reprezintă un nou concept de restaurant, care pune la dispoziția consumatorilor o experință completă și rapidă, pizza fiind pregătită în fața clientului și gătită în aproximativ cinci minute de la plasarea comenzii.

„Deschiderea acestui restaurant este în linie cu planul de dezvoltare al Pizza Hut România agreat cu francizorul Yum!. Suntem extrem de bucuroși că am reușit, așa cum ne-am propus, să inagurăm în acest an două noi concepte de restaurante, fast-casual delivery și express. Planul de dezvoltare continuă în următorii doi ani, cu deschiderea a încă șapte restaurante Pizza Hut: trei în 2022 și patru în 2023", a declarat Adrian Hulubescu, director general al Pizza Hut România.

Retail jobs

Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primului restaurant din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine un total de 41 de restaurante după cum urmează: 21 de restaurante de tip Dine-In și 19 locații Pizza Hut Delivery și 1 Express.

Sphera Franchise Group a deschis anul acesta 13 restaurante noi ajungând să opereze în prezent un total de 168 de restaurante: 92 KFC, 41 Pizza Hut, 13 Taco Bell, două KFC în Moldova și 20 de restaurante KFC în Italia.

Sphera Franchise Group este un grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 160 de restaurante pe cele trei piețe și are peste 4.500 de angajați.

Citeste si:
Douglas deschide un nou magazin în România
Douglas deschide un nou magazin în România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pizza Hut deschide primul restaurant Express din România, la Buzău