Lectură de 2 minute

29 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Pizza Hut deschide primul restaurant Express din România, la Buzău

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group, grupul de companii care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut È™i Taco Bell în România, iar nivel internaÈ›ional, restaurante KFC la ChiÅŸinău, Republica Moldova È™i în Italia, a inaugurat la Buzău primul restaurant Pizza Hut Express din România.

Noul restaurant deschis la Buzău se află în zona de food-court a Buzău Shopping City È™i are o suprafață de aproximativ 60 de mp, fiind cea de a treia locaÈ›ie Pizza Hut inaugurată anul acesta.

Pizza Hut Express Buzău reprezintă un nou concept de restaurant, care pune la dispoziÈ›ia consumatorilor o experință completă È™i rapidă, pizza fiind pregătită în faÈ›a clientului È™i gătită în aproximativ cinci minute de la plasarea comenzii.

„Deschiderea acestui restaurant este în linie cu planul de dezvoltare al Pizza Hut România agreat cu francizorul Yum!. Suntem extrem de bucuroÈ™i că am reuÈ™it, aÈ™a cum ne-am propus, să inagurăm în acest an două noi concepte de restaurante, fast-casual delivery È™i express. Planul de dezvoltare continuă în următorii doi ani, cu deschiderea a încă È™apte restaurante Pizza Hut: trei în 2022 È™i patru în 2023", a declarat Adrian Hulubescu, director general al Pizza Hut România.

Pizza Hut a intrat pe piaÅ£a din România în 1994, odată cu deschiderea primului restaurant din Calea DorobanÅ£ilor, iar în prezent deÅ£ine un total de 41 de restaurante după cum urmează: 21 de restaurante de tip Dine-In È™i 19 locaÈ›ii Pizza Hut Delivery È™i 1 Express.

Sphera Franchise Group a deschis anul acesta 13 restaurante noi ajungând să opereze în prezent un total de 168 de restaurante: 92 KFC, 41 Pizza Hut, 13 Taco Bell, două KFC în Moldova È™i 20 de restaurante KFC în Italia.

Sphera Franchise Group este un grup din industria de food service din România ÅŸi deÅ£ine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut ÅŸi Taco Bell, iar la nivel internaÈ›ional, operează restaurante KFC la ChiÅŸinău, Republica Moldova È™i în Italia. Grupul operează peste 160 de restaurante pe cele trei pieÈ›e È™i are peste 4.500 de angajaÈ›i.

Citeste si:
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Pizza Hut deschide primul restaurant Express din România, la Buzău