Lectură de 2 minute

11 Oct 2019 - Știri și Noutăți

Pilsner Urquell, prima bere blonda tip pilsner din lume, aniverseaza 177 de ani

Abonează-te pe  

Cu 177 de ani in urma, Josef Groll a fabricat prima bere blonda tip pilsner din lume, in fabrica din Pilsen, Cehia.

 

Pilsner Urquell este o bere unica, aromata si echilibrata, mai complexa decat berea blonda lager obisnuita. Produsa dupa aceeasi reteta autentica, care dateaza din anul 1842, Pilsner Urquell pastreaza si in prezent traditia procesului de fabricare a berii la cele mai inalte standarde si foloseste aceleasi ingrediente naturale de origine ceha, de cea mai buna calitate - orz dulce de Moravia, hamei Saaz usor amarui si apa dulce din Pilsen.

Anul acesta, Pilsner Urquell serbeaza si in Romania 177 de ani de servire perfecta si traditie in pastrarea unei retete desavarsite, printr-o serie de evenimente care vor avea loc in luna octombrie, atat in Bucuresti, cat si in tara.
Toti cei care vor sa sarbatoreasca alaturi de noi cu o halba de Pilsner Urquell sunt asteptati in 12 octombrie in Fire Club si Distrikt 42 din Bucuresti. In 19 octombrie, Pilsner Urquell ajunge in FORM Cafe din Cluj, iar in 26 octombrie in JoyMe Pub si The Corner Pub & More din Sibiu.
Pentru ca prima bere blonda pilsner din lume merita o celebrare pe masura, invitatii vor avea parte de o multime de surprize, concursuri, premii si demonstratii live de la cei mai iscusiti tapsteri, despre cum se toarna si cum se serveste perfect o „Hladinka”.
Pilsner Urquell este prima bere de tip pilsner din lume, care practic a revolutionat lumea berii, astfel incat, in prezent, mai mult de 70% din berile consumate la nivel global sunt de tip pilsner. De atunci, am continuat sa producem berea dupa reteta originala, astfel incat si astazi servim pilsnerul original. De aceea, in fiecare an, dorim sa serbam alaturi de consumatorii nostri prima productie de Pilsner Urquell, cea din Octombrie 1842, pentru a onora acest moment.” a declarat Georgiana Bercu, Brand Manager Pilsner Urquell, Ursus

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pilsner Urquell, prima bere blonda tip pilsner din lume, aniverseaza 177 de ani