Lectură de 2 minute

30 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Piața de eCommerce va atinge 5,5 miliarde euro în 2020. Numărul cumpărătorilor online a crescut cu 8%

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Numărul cumpărătorilor online a crescut cu 8% în 2020 față de 2019, iar numărul persoanelor care plătesc online cu cardul a crescut cu 14% în acest an față de 2019, conform cercetării de piață realizată de iSense Solutions pentru GPeC. Conform datelor ARMO, sectorul de e-commerce din România va atinge 5,5 miliarde euro în 2020, creșterea fiind de 30% față de anul precedent.

Andrei Cânda, Managing Partner iSense Solutions, va prezenta pe larg principalele cifre și concluzii ale studiului de piață realizat pentru GPeC în cadrul GPeC SUMMIT 2-3 Noiembrie, eveniment ce se va desfășura 100% online.

Printre concluziile interesante ale studiului se numără și faptul că 71% dintre cei care cumpără online preferă să plătească un preț mai mare pentru produse, dacă serviciile pe care le oferă magazinul online sunt superioare (ex.: livrare rapidă și servicii post-vânzare calitative).

Mai departe în cadrul conferinței, Iulian Stanciu (CEO eMAG) va vorbi despre evoluția comerțului online în timpul pandemiei, dar și despre verticalele în creștere, schimbările comportamentului de consum și alte tendințe pe piața de e-commerce, într-un dialog deschis întrebărilor participanților cu Andrei Radu (CEO GPeC).

GPeC SUMMIT 2-3 Noiembrie: 100% E-Commerce & Digital Marketing

Ediția aniversară de 15 ani a GPeC – cel mai important eveniment de E-Commerce & Digital Marketing din România – va avea loc exclusiv online în zilele de 2 și 3 Noiembrie 2020.

Peste 30 de speakeri internaționali și români vor urca pe scena virtuală a GPeC SUMMIT Online, iar potrivit organizatorilor “este cel mai bun line-up din istoria GPeC din cei 15 ani.

Dan Ariely este în topul Bloomberg al celor mai influenți 50 de gânditori contemporani, fiind Profesor Universitar în Psihologie și Economie Comportamentală la Duke University, cercetător științific, speaker și autor al bestseller-urilor Irationally Yours, Predictably Irrational, The Upside of Irrationality și The (Honest) Truth About Dishonesty.

Citeste si:
Protejarea parolei: Cum îți păstrezi conturile de cumpărături online în siguranță
Protejarea parolei: Cum îți păstrezi conturile de cumpărături online în siguranță

Lui Dan Ariely i se vor alătura alți 7 speakeri internaționali de excepție – unii dintre cei mai buni specialiști din întreaga lume: Andy Crestodina, Talia Wolf, Els Aerts, Karl Gilis, Nancy Harhut, Wil Reynolds și Rand Fishkin.

Cu o tradiție de 15 ani, GPeC este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din România și se va desfășura exclusiv online în zilele de 2 și 3 noiembrie. Detaliile complete despre eveniment pot fi accesate pe website-ul GPeC.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Piața de eCommerce va atinge 5,5 miliarde euro în 2020. Numărul cumpărătorilor online a crescut cu 8%