Lectură de un minut

26 Apr 2021 - Știri și Noutăți

P&G angajează 200 de persoane pentru noua fabrică inaugurată la Urlați, unde va produce capsule de detergent Ariel pentru export

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Procter & Gamble inaugurează luni, 26 aprilie, o nouă unitate de producție în Urlați, județul Prahova. Fabrica va produce capsule de detergent lichid Ariel pods, care vor fi exportate în mai multe țări europene. În noua fabrică vor fi create peste 200 de noi locuri de muncă.

P&G mai are în România o fabrică de produse pentru îngrijirea părului în Urlați, sediul central al operațiunilor din Europa de Sud-Est și un centru global de servicii în București, precum și un centru logistic în Timișoara. În aceste unități, în fiecare zi lucrează peste 1.000 de angajați.

“P&G marchează astăzi o etapă importantă a prezenței sale în România. Sărbătorim inaugurarea noii unități de producție a capsulelor Ariel PODS din Urlați, România, o investiție semnificativă în țară. Profilul atractiv al României, palmaresul de succes al P&G pe piața locală și, cel mai important, calitatea excepțională a oamenilor din P&G, au făcut ca această investiție să fie posibilă”, a declarat Antoine Brun, managing director al P&G pentru Europa de Sud-Est.

Pe perioada pandemiei, P&G a furnizat peste 100 de tone de produse esențiale și 1,5 milioane lei în numerar pentru a sprijini sistemul de sănătate și familiile aflate la nevoie.

Procter & Gamble (P&G) are un portofoliu de produse printre care se numără: Always, Ariel, Crest, Fairy, Gillette, Head & Shoulders, Lenor, Olay, Oral-B, Pampers, Pantene, Tide și Aussie. P&G include operațiuni în aproximativ 70 de țări din întreaga lume.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  P&G angajează 200 de persoane pentru noua fabrică inaugurată la Urlați, unde va produce capsule de detergent Ariel pentru export