Lectură de 2 minute

12 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Peste 33.000 de lei, cea mai mare comandă de Black Friday pe Esteto.ro

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Produsele pentru îngrijirea părului, home&deco, aparatele de îngrijire personală, consumabile pentru frizerie și coafură și mobilierul de grădină sunt categoriile cu cele mai mari încasări, de la începutul campaniei de Black Friday 2021, pe Esteto.ro, unul dintre magazinele online pentru femei, cu prezență regională în România, Ungaria și Bulgaria.

Esteto.ro derulează campania de Black Friday 2021 în intervalul 1-14 noiembrie și oferă reduceri între 5% și 50% la aproape 30.000 de produse, la care se adaugă alte câteva zeci de mii de produse listate pe platforma Esteto Marketplace. Reducerile de Black Friday afișate pe Esteto.ro și în marketplace sunt calculate în funcție de cel mai mic preț din ultimele 30 de zile, platforma validând automat discount-ul.

Dacă analizăm toate vânzările Esteto de la începutul lunii noiembrie și comparăm prețurile pe care le practicăm în afara campaniei curente, observăm că valoarea medie a reducerii oferite clienților în Black Friday 2021 este de 22% - practic, dacă clienții ar fi făcut aceleași achiziții pe Esteto.ro în luna octombrie 2021, ar fi avut plătit cu 22% mai mult ca acum”, spune Octavian Jomir, CEO Esteto.ro.

În medie, de la începutul campaniei de Black Friday din acest an, clientele au făcut cumpărături în valoare de 195 de lei/ comandă, în creștere de la 170 de lei/ comandă plasată în BF 2020. Cea mai mare achiziție, în valoare de 33.020 de lei, a fost făcută în Esteto Marketplace chiar în dimineața primei zile a evenimentului de shopping (1 noiembrie 2021), în timp ce comanda cu cele mai multe produse în coș, 136 de bucăți, a fost plasată de o clientă în data de 7 noiembrie.

Ziua cu cele mai multe comenzi de Black Friday

Până acum, ziua cu cele mai multe comenzi și cel mai mare număr de produse vândute de Esteto.ro în BF 2021 a fost 2 noiembrie.

În luna noiembrie, comenzile plasate pe Esteto.ro au ajuns la clienți în maximum 48 de ore.

Vânzări mai mari pentru Esteto.ro

În total, în prima parte a campaniei de Black Friday din acest an, Esteto.ro a înregistrat vânzări mai mari cu 75% față de perioada similară din 2020, în timp ce creșterea din marketplace a depășit 220%.

Esteto derulează simultan Black Friday și în Ungaria și Bulgaria, unde vânzările se înscriu pe același trend ascendent.

Citeste si:
Piața muncii în primul semestru din 2023: retailul înregistrează cel mai mare număr de angajări
Piața muncii în primul semestru din 2023: retailul înregistrează cel mai mare număr de angajări

Esteto.ro este unul dintre magazinele online pentru femei care comercializează peste 520.000 de produse (produse cosmetice, naturiste, parfumuri, cărți, jucării, ceasuri, bijuterii, Home & Deco și Fashion) și integrează în marketplace-ul propriu, oferte de la peste 400 de parteneri activi.

Esteto.ro a fost fondat în 2013 de Octavian Jomir și de soția sa, Elena, magazinul online având prezență regională în Bulgaria și Ungaria, înregistrând anul trecut o cifră de afaceri de 4,6 milioane de euro, în creștere cu 74% față de anul anterior.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Peste 33.000 de lei, cea mai mare comandă de Black Friday pe Esteto.ro