Lectură de un minut

07 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Peste 30% din produsele disponibile pe sezamo provin de la producători locali

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Supermarketul online sezamo, care își lansează serviciile în aprilie, a dat startul colaborării cu producători locali din toată țara, peste 30% dintre parteneriatele încheiate până în prezent fiind cu aceștia. Parteneriatele au fost făcute cu producători de fructe și legume proaspete, mezeluri, lactate, panificație și produse apicole.

„Suntem interesați de produse sănătoase, cultivate natural și crescute cu grijă, de la fructe și legume, până la produse de origine animală. Căutăm parteneri care ne împărtășesc valorile, precum grija pentru client și pentru mediul înconjurător, și pot oferi produse de o înaltă calitate”, spune Michael Kaiser, CCO sezamo România.

În supermarketul online sezamo.ro sunt disponibile peste 8.000 de produse provenite de la producători locali, produse internaționale de tip supermarket și alimente de la artizani autohtoni, toate într-un singur loc. Mai mult decât atât, există o gamă largă de produse BIO și ecologice, printre care se află și brandurile recunoscute la nivel european Alnatura și Alce Nero. Clienții vor putea, de asemenea, să aplice filtre de căutare în funcție de nevoile alimentare (produse fără gluten, fără zahăr, vegane etc.).

Produsele vor fi livrate în termen de două ore cu o fereastră de livrare de 60 de minute sau cu livrare programată în ziua și la ora dorită de client din depozitul sezamo aflat în nordul Bucureștiului.

sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, unul dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik se lansează în România, Italia și Spania în 2022, sub brandul sezamo pentru toate cele trei ţări. Cifra de afaceri a grupului a depășit 300 de milioane de euro în 2020.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Peste 30% din produsele disponibile pe sezamo provin de la producători locali