Lectură de un minut

26 Oct 2017 - Știri și Noutăți

Peste 11,5 milioane euro investitie intr-o noua fabrica Alka

Abonează-te pe  

Unul din principalii jucatori ai industriei FMCG, Alka se pregateste sa investeasca 11,5 milioane euro in construirea unei noi capacitati de productie.

Investitia va fi una de tip lant integrat (peste 3,5 milioane euro provin din cofinantare privata, iar aproximativ 2,4 milioane euro reprezinta ajutor public nerambursabil).

Noua fabrica va fi deshisa in Ploiesti, in incinta Parcului Industrial si va avea o suprafata de 10.000 de metri patrati si va cuprinde o hala de productie, depozit de materii prime, corp administrativ, local tehnic, dar si un magazin de desfacere cu terasa.

Ady Hirsch CEO ALKA Group a declarat: „Incercam in mod constant sa oferim clientilor nostri ceea ce isi doresc, iar cercetarile noastre ne-au aratat ca produsele Alka de tip snacks-uri sarate si biscuiti sunt cele mai indragite. Astfel, am decis deschiderea unei noi capacitati de productie, aditionala celei pe care o detinem deja in Bucuresti. Un proiect ambitios pentru care am primit deja votul de incredere prin obtinerea unui grant nerambusabil in valoare de 2,4 milioane euro. Fabrica de la Ploiesti este modul prin care le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in cei peste 20 de ani de prezenta pe piata locala si o promisiune pentru urmatorii 20 de ani”.

In prezent, afacerile Alka Group acopera multe categorii, cu prezenta pe intreg teritoriul Romaniei cat si in afara acestuia. Portofoliul companiei este format din: Prajituri dulci (Prajitura casei), Biscuiti dulci (Biscuitii casei), Napolitane (Alfers), Snacks-uri sarate (Toortitzi, Covrigeii casei), Cafea (Gold Mocca si Stretto). De asemenea, compania este importator si distribuitor al produselor Perfetti Van Melle, pentru brandurile Chupa Chups si Mentos. Prin activitatea sa, Alka colaboreaza direct si indirect cu zeci de mii de parteneri din toata tara.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Peste 11,5 milioane euro investitie intr-o noua fabrica Alka