Lectură de 2 minute

23 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Pepsi a lansat o serie de doze în ediție limitată în colaborare cu Smiley. Noua campanie vine cu 6 premii de 5.000 de euro

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Vara aceasta, Pepsi anunță lansarea campaniei ”Pepsi Space”, o platformă ce are ca scop promovarea creativității Generației Z prin expunerea creatorilor de conținut în spațiile publicitare ale brandului, astfel devenind și prima marcă ce implementează o astfel de inițiativă pentru consumatori.

 

Sursa foto: Pepsi

Campania Pepsi Space îl readuce în prim plan pe cel mai longeviv ambasador al brandului, Smiley, într-un nou spot TV unde artistul îi încurajează pe tineri să își înscrie propriile creații pe platforma ro.pepsispace.com și să se alăture unei comunități vibrante, unde inovația și autenticitatea sunt cele mai importante.

Pepsi a lansat, de asemenea, o serie specială de doze în ediție limitată de vară disponibile la nivel național în colaborare cu Smiley, Irina Rimes și Mario Fresh pentru gama Pepsi regular și Macanache și Psihotrop pentru Pepsi Max, varianta zero zahăr.

În cadrul campaniei, Pepsi împreună cu șase mentori vor oferi tutoriale și sfaturi pentru tineri, ajutându-i să aleagă categoria potrivită pentru înscriere. Mentorii Pepsi Space sunt @Stefania, @MissWellington, @Goguci, @Cuscrew, @ElianaBogdan și @Nutakiki. Inspirate din limbajul noii generații, categoriile sunt “TikTok dances that pass the vibe check”, “Food styling care îți lasă gura apă”, “Poze artsy foarte based”, “Visual graphics that pop” “Clipuri care sunt low-key amazing” și “Memes that slay”.

Fiecare participant va avea posibilitatea să încarce tipul de conținut dorit, de la fotografii la clipuri video ce ilustrează orice pasiune a Generației Z de la dansuri și editare foto-video la sport sau chiar croșetat și alte activități „do it yourself”.

Cele mai apreciate materiale vor fi selectate de către mentori și vor putea fi promovate în spațiile publicitare Pepsi din această vară (pastile TV, digital, outdoor static și video sau alte canale neconvenționale). Cele mai impresionante șase înscrieri vor fi premiate cu 5.000 de euro fiecare, iar toate materialele selectate în Pepsi Space vor fi recompensate cu o cămașă ediție limitată Pepsi x mysimplicated.

Campania “Pepsi Space” include un spot TV, comunicare în digital, outdoor, vizibilitate și activități în eCommerce, comerțul tradițional și modern, dar și parteneriate cu evenimente muzicale și culturale precum Transilvania International Film Festival, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Summer Well sau Analogue Festival și se derulează in perioada Iunie - Septembrie 2023.

Citeste si:
Noutăți de la Sezamo: retailerul a creat o secțiune cu 100 de rețete sănătoase și lansează un concurs cu 150 de premii
Noutăți de la Sezamo: retailerul a creat o secțiune cu 100 de rețete sănătoase și lansează un concurs cu 150 de premii
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pepsi a lansat o serie de doze în ediție limitată în colaborare cu Smiley. Noua campanie vine cu 6 premii de 5.000 de euro