Lectură de un minut

29 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Pepco face angajări în București și mai multe orașe din țară

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Discounterul Pepco face angajări în București și mai multe orașe din țară. Retailerul are două poziții de casier disponibile în București, o poziție de casier și o poziție de șef de tură în Otopeni, trei poziții de casier în Timișoara și un job de lucrător comercial în Sibiu. Se caută casieri și în Oradea, Cluj-Napoca și Târgu-Mureș.

Pepco vrea să angajeze 13.000 de persoane în 3 ani

„Performanța inițială extrem de încurajatoare a acestor magazine Pepco din Europa de Vest ne oferă o încredere din ce în ce mai mare că întreaga Europă este o piață adresabilă pentru noi, cu planurile noastre de a deschide în Germania pe drumul cel bun pentru prima jumătate a anului 2022. Prin deschiderea de noi magazine rămânem pe linia de a crea cel puțin 13.000 de joburi în următorii trei ani”, a spus directorul executiv al grupului Andy Bond.

Grupul Pepco a adăugat însă că se confruntă cu inflaţia preţurilor la materii prime, dar și cu creșterea costurilor transportului, precum și problemele care sunt de-a lungul lanțurilor de aprovizionare. Însă, retailerul spune că are o strategie de a contracara impactul acestor evoluții negative.

,,Pe baza înțelegerii noastre a nivelului actual al impactului COVID asupra veniturilor și costurilor, suntem încrezători în obținerea unei creșteri a profitului pe întregul an, în conformitate cu nivelurile istorice'', se arată într-un comunicat al companiei.

Compania a deschis 483 de magazine, inclusiv primele magazine Pepco din Austria, Serbia și Spania, ajungând la o rețea de 3.504 magazine. Grupul susține că pentru 2021-2022 vizează noi deschideri de magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pepco face angajări în București și mai multe orașe din țară