Lectură de 2 minute

07 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Pepco deschide un magazin în centrul comercial Family Market Miroslava, realizat de Iulius

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Pepco, retailerul polonez de tip discounter, va fi prezent în complexul comercial Family Market din comuna Miroslava, cu un magazin de peste 600 de metri pătrați, în locația de tip department store, ce va fi inaugurat în al doilea trimestru al acestui an.

Pepco va completa mixul de chiriași din proiect, care este preponderent format din producători și antreprenori autohtoni, precum: Kosarom, băcăniile La Sibieni și La Bottega, patiseria La Ciambella și cofetăria Blanca, Teo`s Cafe, florăria Saria, restaurantul Mado, petshop și produse pentru grădină Agroland, laboratorul medical Praxis, magazinul cu piese auto Autopit, papetăria Papiro, Lisnic Coafor & Barbershop, Contakt GSM, plafarul Cătina, dar și facilitățile de joacă Let`s Play.

Proiectul va integra și retaileri internaționali, precum supermarketul Auchan și brandul de fashion Sinsay. În centrul comercial vor mai fi spălătoria Omniclean, farmacia Dr. Max, exchange-ul Schimbu’ Trei și Inmedio.

Family Market Miroslava se deschide în prima parte a anului

Inaugurarea Family Market, proiect dezvoltat de compania Iulius în parteneriat cu Primăria Miroslava, va fi în al doilea trimestru al acestui an. Acesta va include și primul parc amenajat din comună, cu o suprafață de 4.200 mp, definit de peste 110 arbori maturi și arbuști, gazon, plante decorative, alei pietonale, fântână arteziană și o creație a artistului vizual Vladlen Babcinețchi, rezultată în urma unui concurs tematic. Se vor crea 137 de locuri de parcare, se vor moderniza străzile adiacente, se va reamenaja stația de transport în comun și se vor asigura spații speciale pentru biciclete.

Family Market este cel mai nou concept de retail lansat de compania Iulius, primele două proiecte construindu-se în prezent în două zone rezidențiale în dezvoltare din Iași (comuna Miroslava și cartierul Bucium). Proiectele au suprafețe de retail de aproximativ 6.000 mp închiriabili fiecare și reprezintă o investiție totală de peste 17 milioane de euro, realizată prin intermediul unei finanțări bancare acordată de CEC Bank.

Pepco este un discounter european de retail. Pepco operează peste 2.500 de magazine în Bulgaria, Cehia, Croația, Estonia, Lituania, Letonia, Italia, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Serbia, Ungaria, Austria și Spania. În România, Pepco are peste 370 de magazine deschise.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pepco deschide un magazin în centrul comercial Family Market Miroslava, realizat de Iulius