Lectură de 3 minute

14 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Pentru ca afacerea ta să prospere alege un panou stradal de tipul people stopper de la ramaclick.ro

Advertorial

Abonează-te pe  

Toată lumea știe că reclama este sufletul comerțului. Indiferent  de afacerea pe care o deține cineva, acesta nu poate fi cunoscut sau să îți vândă produsele dacă nu beneficiază de reclame bine alese. Fie ele reclame audio sau vizuale, acestea au un impact deosebit asupra clienților și, în felul acesta, vânzările își măresc volumul. 

Sursa foto: ramaclick.ro

Diferite metode de atragere a clienților sunt folosite dar metoda vizuală este una dintre cele mai eficiente. Folosirea lor stradal atrage atenția în mod sigur. Detaliem în rândurile de mai jos.

Panourile stradale mobile - ce sunt acestea?

De multe ori atenția trecătorilor este atrasă de reclame aflate chiar în drumul lor. Acestea sunt amplasate pe trotuare, în imediata apropiere a magazinului pe care îl reprezintă. Nu de puține ori panouri de tip people stopper au oprit și atras clienți care mai apoi au cumpărat produsele respective.

Iată, așadar, cum acest gen de panouri stradale sunt foarte eficiente pentru a atrage potențialii clienți. Acesta poate fi amplasat chiar pe trotuar sau în fața magazinului și poate fi mutat cu ușurință, pentru a se integra în decor. Designul modern și materialele de calitate îl fac rezistent la orice tip de vreme.

Acest tip de panouri, dar și capra stradala sunt intens colorate, prezintă în mod eficient un produs și, în plus, pot fi manevrate pentru a obține efectul dorit. Realizate din materiale calitative, panourile semnalizează un magazin sau o afacere de care oricine ar putea avea nevoie.

Un panou stradal bine ales atrage mai mulți clienți

Alegerea unei modalități de a face reclamă unei afaceri este foarte utilă și utilizând mijloacele potrivite, orice afacere are numai de câștigat. Astfel, instalarea panourilor stradale este una dintre modalitățile simple, care nu necesită o cheltuială exagerată, ci doar o investiție inițială.

Un partener de nădejde pentru procurarea lor este și Ramaclick.ro. Aici se găsesc panouri stradale din lemn sau aluminiu de sine stătătoare. Acestea prezintă un strat antireflex și protecție UV care protejează posterele expuse. Imaginile pot fi schimbate de câteva ori pe zi, cu ajutorul ramelor de tip click. Așezată pe picioare stabile, capra stradală poate fi amplasată atât la exterior, cât și în interior.

Citeste si:
MAM Bricolaj preia integral firma de panouri Geomam Pal Group și plănuiește două noi magazine în prima parte a anului
MAM Bricolaj preia integral firma de panouri Geomam Pal Group și plănuiește două noi magazine în prima parte a anului

Panourile stradale montate pe arcuri rezistă chiar și la vânturile foarte puternice, deoarece au un rezervor cu apă la bază. Manevrarea se face cu ajutorul roților și a mânerului.

Sisteme de afișare eficiente pentru o afacere reușită

Pentru reușita unei afaceri sau transmiterea unui mesaj cu impact major se recomandă folosirea ramelor luminoase, magnetice sau de tip click, precum și a panourilor publicitare stradale.

Fabricate din materiale de calitate superioară și rezistente la factorii exteriori, acestea se pot monta în diferite locuri cum ar fi magazine, clinici, farmacii, bănci și alte tipuri de instituții. Ramele luminoase, dar și ramele click atrag atenția asupra unor informații sau vânzări de produse, iar clienții vor fi atrași de către acestea.

Aceste sisteme de afișare contează și sunt importante pentru promovarea unor produse sau servicii pentru populație. Detalii și comenzi pe pagina oficială ramaclick.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pentru ca afacerea ta să prospere alege un panou stradal de tipul people stopper de la ramaclick.ro