Lectură de un minut

19 Mar 2018 - Știri și Noutăți

Abonează-te pe  

In cadrul emisiunii Profesionistii in Retail via wall-street.ro, Laura Teposu, actionar si director dezvoltare Libris.ro a declarat ca pentru 2018 Libris a debutat cu o crestere de 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut. 

 

Laura Teposu a declarat in cadrul aceleiasi emisiuni: “2018 a debut pentru libris.ro cu un trend ascendent fata de aceeasi perioada a anului trecut, cu o crestere de 40%. Estimam ca vom mentine acest trend pana la sfarsitul anului, mereu in business online ultimul trimestru este cel mai important si aceasta este miza, sa facem fata livrarilor din noiembrie - decembrie care este boomul in online”.

Cresterea este pusa pe seama implementarilor facute anul trecut pentru dezvoltarea platformei, remarcandu-se o crestere a cosului mediu, mai ales in a doua parte a anului cu pana la 20% si cu 10% in primele doua luni din 2018.

40% din vanzarile Libris sunt reprezentate de beletristica, 30% de carti pentru copii impreuna cu cartile de dezvolare, 5% fiind reprezentata de jocuri inteligente, filme sau muzica.

Retail jobs

Emisiunea integrala cu video aici.