Lectură de 2 minute

26 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Penti deschide cel mai mare magazin din România în Shopping City Timișoara

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Shopping City Timișoara anunță inaugurarea celui mai mare magazin tip concept store Penti din România și primul de acest gen din Timișoara, cu o suprafață de 416 mp, potrivit unui comunicat de presă.

Situat la parterul centrului comercial Shopping City Timișoara din Calea Șagului nr. 100, în zona fashion, noul magazin are articole de îmbrăcăminte de casă, homewear, și îmbrăcăminte activă, lenjerie intimă, până la colecții de plajă pentru întreaga familie.

Printre noutățile pe care le pot descoperi primii clienți ai magazinului se regăsește gama Ma Vie Privée semnată Penti, o colecție variată de lenjerie intimă pentru femei.

Categoria Penti Men, dedicată bărbaților, cuprinde articole variate – de la lenjerie intimă, la articole de îmbrăcăminte lejeră pentru acasă. Colecția Penti Young reunește articole de îmbrăcăminte pentru bebeluși și copii - pijamale, papuci de casă, dresuri, ciorapi, șosete, îmbrăcăminte sport, costume de baie, îmbrăcăminte pentru plajă și accesorii.

Penti România, 45 de magazine

Shopping City Timișoara, situat pe Calea Şagului nr. 100, deține o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare.

Acesta găzduiește branduri precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, LC Waikiki, CCC, Orsay, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Humanic, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Tom Tailor, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național. Carrefour a deschis în Timişoara primul şi singurul hipermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp.

Cu o istorie de 71 de ani, brandul de îmbrăcăminte Penti, al doilea mare producător din Europa, și-a început activitatea în 1950 sub forma a două companii separate, care au fost apoi unite sub o singură marcă, Öğretmen Çorap, în 1970. Odată cu lansarea producției în Bayrampașa, Istanbul, în 1984, Öğretmen Çorap devine Penti, iar categoria de piese vestimentare pentru femei este completată pe parcurs de articole de îmbrăcăminte pentru bărbați, îmbrăcăminte pentru acasă, lenjerie intimă și colecții de plajă. În 2012, Penti începe un parteneriat cu Carlyle Group, una dintre cele mai mari companii de capital din lume.

În prezent, Penti deține un total de 600 de magazine în Turcia, magazine în 29 de țări diferite și exporturi în 43 de țări. În România, Penti deține la momentul actual 45 de magazine, în vara lui 2020 lansând și un magazin online.

Citeste si:
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Penti deschide cel mai mare magazin din România în Shopping City Timișoara