Lectură de un minut

21 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Penny se extinde cu un nou magazin în Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov și ajunge la 284 de unități

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Discounterul Penny își continuă planul de expansiune în România prin deschiderea unui nou magazin în Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov și ajunge la un număr total de 284 de magazine.

Magazinul Penny din Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, sat Ștefăneștii de Jos, nr. 54A, are o suprafață totală de 847.85 m2, patru case de marcat si 14 angajați. Totodată, magazinul dispune de 78 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Noul Penny are și produsele ready to eat, dar și semipreparate, refrigerate sau congelate.

Până la sfârșitul anului 2021 vor fi deschise 300 de magazine, iar în 2029, Penny își propune să atingă cifra de 600 de magazine. În materie de logistică, anul acesta retailerul va inaugura cel de-al patrula depozit de la Filiași, județul Dolj.

Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 284 de magazine la nivel național și o echipă formată din peste 5.300 de angajați.

Citeste si:
Penny bate palma cu Tazz pentru livrări rapide la domiciliu
Penny bate palma cu Tazz pentru livrări rapide la domiciliu
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Penny se extinde cu un nou magazin în Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov și ajunge la 284 de unități