Lectură de un minut

25 Mar 2021 - Știri și Noutăți

PENNY se extinde cu un nou magazin în județul Bistrița-Năsăud și ajunge la o rețea de 280 de locații

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Discounterul PENNY își continuă planul de expansiune în România prin deschiderea unui nou magazin în județul Bistrița-Năsăud. Astfel, rețeaua PENNY ajunge la un număr total de 280 de magazine.

Magazinul PENNY din județul Bistrița-Năsăud de pe Bulevardul Granicerilor, nr. 5A are o suprafață totală de 802 m2 și patru case de marcat. Cei 20 de angajați îi așteaptă pe clienți la cumpărături de luni până sâmbătă în intervalul orar 7:30 – 21:00 și duminica între 8:00 și 19:00. Totodată, magazinul dispune de 67 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul din județul Bistrița-Năsăud dispune de un design modern, de o zonă extinsă pentru produse proaspete, mărci proprii, precum și de o semnalizare mai vizibilă a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, noul PENNY oferă atât produse ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

PENNY este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 280 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din 5.000 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PENNY se extinde cu un nou magazin în județul Bistrița-Năsăud și ajunge la o rețea de 280 de locații