Lectură de un minut

28 Feb 2024 - Știri și Noutăți

PENNY România deschide primul magazin din acest an

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

PENNY România își continuă expansiunea accelerată și anunță deschiderea primului magazin din 2024, în municipiul Moinești, pe Strada Atelierelor, nr. 6, județul Bacău. Astfel, rețeaua de magazine PENNY din țară ajunge la un total de 377 de unități.

Sursa foto: PENNY

Magazinul nou deschis propune o experiență de cumpărături îmbunătățită, punând în valoare angajamentul PENNY pentru extinderea portofoliului de produse 3RO - produse autentic românești, provenite, procesate și ambalate în România. Clienții vor beneficia de o zonă extinsă pentru produse proaspete și mărci proprii, adaptate gusturilor consumatorilor români, împreună cu o semnalizare clară a promoțiilor și categoriilor de produse esențiale. Cu o zonă generoasă dedicată produselor proaspete și mărcilor proprii, magazinul urmărește să răspundă nevoilor diverse ale consumatorilor, semnalizând promoțiile și categoriile principale de alimente.

PENNY Moinești oferă soluții convenabile pentru stilul de viață dinamic al clienților săi, inclusiv o gamă variată de produse ready to eat, semipreparate, precum și opțiuni refrigerate sau congelate. Magazinul, dotat cu 55 de locuri de parcare, dintre care 3 rezervate persoanelor cu dizabilități, este deschis de luni până sâmbătă între orele 7:00 – 21:00 și duminica între 8:00 – 19:00. Suprafața de vânzare a noului spațiu este de 917.44 mp.

PENNY este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 377 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PENNY România deschide primul magazin din acest an