Lectură de un minut

17 Feb 2023 - Știri și Noutăți

PENNY deschide un nou magazin în România. Care va fi programul acestuia

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

PENNY, unul dintre retailerii din România, inaugurează cel de-al treilea magazin în orașul Alexandria, județul Teleorman. Astfel, rețeaua PENNY atinge un număr de 338 de unități la nivel național. 

Sursa foto: PENNY

Noul magazin PENNY de pe strada Dunării, nr. 275A este cea de-al treilea magazin deschis de retailer în Alexandria. Are o suprafață de vânzare de 858 mp. Acesta dispune de 80 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 4 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

Echipa magazinului este formată din 15 colegi, care își vor întâmpina clienții după următorul program de funcționare:

  • luni - sâmbătă, între 07:30 - 21:00
  • duminică, între 08:00 - 19:00.

Clienții care vor vizita cel mai recent magazin PENNY din Alexandria se vor bucura de un design modern și accesibil. Acesta reflectă evoluția strategică a retailerului PENNY în România și pune accent pe crearea unei experiențe cât mai plăcute pentru clienți și pe dezvoltarea portofoliului de produse 3RO (produse cu ingredientul principal din România, procesate și ambalate în țară).

Designul magazinelor PENNY. este primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii conform preferintelor clienților români, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente.

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre retailerii din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 338 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.800 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PENNY deschide un nou magazin în România. Care va fi programul acestuia