Lectură de un minut

14 Jan 2021 - Știri și Noutăți

PENNY deschide două noi magazine și ajunge la o rețea de 278 de magazine

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Planul de expansiune al discounterului PENNY România continuă prin deschiderea a două noi magazine în București și în Reghin, județul Mureș. Astfel, rețeaua PENNY ajunge la un număr total de 278 de magazine.

Magazinul PENNY din București de pe Bulevardul Decebal are o suprafață totală de 594 m2 și patru case de marcat. Cei 16 angajați îi așteaptă pe clienți la cumpărături de luni până sâmbătă în intervalul orar 7:30 – 22:00 și duminica între 8:00 și 20:00.

Cel de-al doilea magazin deschis în luna ianuarie se află în Reghin, județul Mureș și este situat pe Strada Vânătorilor, Nr. 26-28. Magazinul, cu o suprafață totală de 1.374 m2, dispune de 39 de locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități. Cei 17 angajați din noul PENNY îi așteaptă pe clienți la cumpărături de luni până sâmbătă între 7:30 și 21:00 și duminica între 8:00 și 20:00.

Ambele magazine deschise în luna ianuarie dispun de noul format PENNY. Accentul este pus pe design-ul nou și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente.

Retail jobs

PENNY este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 278 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din 5.000 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PENNY deschide două noi magazine și ajunge la o rețea de 278 de magazine