Lectură de un minut

20 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Penny bate palma cu Brands to Clients: băuturile VIWA VITAMINWATER vor fi prezente acum și în rețeaua PENNY 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

VIWA VitaminWater, o alternativă mai sănătoasă la băuturile răcoritoare carbogazoase și cele cu zahăr sau îndulcitori artificiali, va fi disponibilă din luna iunie în peste 360 de magazine din rețeaua PENNY. Astfel, compania își extinde prezența pe piața din România și continuă seria parteneriatelor strategice care includ alte lanțuri de retaileri, pe langa cele deja existente, respectiv Kaufland și Mega Image. 

Sursa foto: PENNY/ Brands to Client

Începând cu această luna 4 sortimente de apă cu vitamine VIWA VitaminWater din portfoliul companiei BEST SERVICE DISTRIBUTION SRL VIWA Vitamin Water vor fi comercializate în rețeaua PENNY:

  • VIWA IMMUNITY C +D3,
  • VIWA BODYPROTECTION (Collagen si Zn),
  • VIWA MAGNEMAX (Mg),
  • VIWA BRAINBOOST (Ginkgo Biloba + Exctract de ceai verde).

Apele VIWA Vitaminwater conțin vitamine și minerale, au un nivel scăzut de calorii, pentru că sunt îndulcite cu zahăr din fructe (fructoză) și Stevia (indulcitor natural nutritiv), sunt răcoritoare, deoarece au un conținut ridicat de apă minerală plată și beneficiază de mai multe sortimente ce conțin diferite arome și combinații de vitamine, minerale si plante medicinale cu rol benefic asupra organismului, dovedit stiintific .

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Penny bate palma cu Brands to Clients: băuturile VIWA VITAMINWATER vor fi prezente acum și în rețeaua PENNY