Lectură de 3 minute

12 Jul 2023 - Știri și Noutăți

PENNY a mai deschis două noi magazine. Rețeaua a ajuns la cifra de 345 unitați, în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

PENNY își continuă planul de expansiune în România prin deschiderea a două noi magazine în județele Ilfov și Arad. Astfel, rețeaua PENNY numără 345 de unități la nivel național. 

Sursa foto: Penny

Magazinul PENNY din Popești-Leordeni, județul Ilfov, este situat pe Șoseaua Berceni, nr. 9. Are o suprafață de vânzare de 705.91 mp, iar parcarea dispune de 25 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 2 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul PENNY din Arad (Tudor Vladimirescu), județul Arad, este situat pe Strada Reformei, nr. 1. Are o suprafață de vânzare de 795.70 mp, iar parcarea dispune de 42 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 2 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

Ambele magazine își așteaptă clienții după următorul program de funcționare:

• luni - sâmbătă, între 07:00 - 22:00
• duminică, între 08:00 - 21:00.

Două noi magazine în Capitală

Recent, retailerul a mai deschis două noi magazine în Capitala, ajungând, astfel, la 40 de magazine în București - Ilfov. Retailerul și-a extins rețeaua odată cu inaugurarea a două magazine noi în sectoarele 3 și 6 ale Capitalei.

Tot în luna iunie, Penny a anunțat că va instala peste 60 de stații de încărcare pentru mașini electrice în parcările magazinelor sale.

Enel X Way România colaborează cu retailerul PENNY pentru instalarea unei rețele de 64 de stații de încărcare pentru autovehiculele electrice, reprezentând un total de 128 de puncte de încărcare.

Citeste si:
Încă un magazin Penny în România: retailerul se apropie de 380 de unități
Încă un magazin Penny în România: retailerul se apropie de 380 de unități

Cu o putere totală instalată de 1.408 kW, 29 dintre acestea sunt deja funcționale în 23 de localități din toată țara: Arad, Baia Mare, Bistrița, București, Buzău, Craiova, Deva, Dudu, Filiași, Gura Humorului, Măgurele, Mangalia, Petroșani, Ploiești, Roman, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Valea Târsei, Voluntari.

Alte 35 de stații, amplasate în spațiile de parcare ale magazinelor PENNY, din tot atâtea localități, urmează să devină funcționale în cursul acestui an.

Cu aceste unități, rețeaua națională Enel X Way România va crește la aproape 500 de puncte de încărcare în 63 de localități din țară, cu o putere totală instalată de peste 8.700 kW.

În spațiile exterioare ale magazinelor PENNY au fost deja instalate 11 stații de încărcare Waypump cu câte două puncte de încărcare cu o putere totală de 60 kW și alte 18 stații de tip Waypole cu două puncte de alimentare de câte 22 kW.

PENNY este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 345 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PENNY a mai deschis două noi magazine. Rețeaua a ajuns la cifra de 345 unitați, în România