Lectură de 2 minute

24 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Penny a finalizat procesul de reamenajare a tuturor magazinelor din țară

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Penny, unul dintre principalii jucători pe piața de retail din România, a finalizat procesul de reamenajare a tuturor magazinelor din țară.

Sursa foto: Penny

În ultimii trei ani, Penny a desfășurat un amplu proces de remodelare a magazinelor din România, în vederea alinierii acestora la conceptul Penny Punct.

În 2020, am început procesul amplu de remodelare a magazinelor din România, a fost un efort considerabil din partea întregii echipe. În prezent, avem o rețea formată din 321 unități care se adresează consumatorului modern. (...) Ne dorim ca fiecare client care trece pragul magazinelor noastre să aibă parte de o sesiune de cumpărături cât mai plăcută și să găsească cat mai multe produse 3RO. Procesul de remodelare respecta politicile noastre de sustenabilitate, principiile de eficienta energetica și vizează inclusiv creșterea confortului pentru angajații noștri.

Daniel Gross, CEO PENNY România

În total, în ultimii trei ani au fost remodelate 251 de magazine Penny, conform următorului calendar, dintre care 76 de magazine în 2020, 94 de magazine în 2021 și 81 de magazine în 2022.

Începând cu 2020, toate magazinele noi din rețeaua Penny au fost deschise direct sub formatul Penny Punct.

Toate magazinele din rețea vor fi recertificate o dată la trei ani. Astfel, compania pune bazele unei politici de monitorizare și îmbunătățire a sustenabilității magazinelor.

Încă de la finalul anului 2019 magazinele Penny au fost iluminate utilizând tehnologia LED în proporție de 100% (inclusiv pentru zona de carmangerie) și 100% dintre centrele logistice aveau iluminare cu LED. Toate magazinele dețin certificarea ISO 50001 pentru Sistemul de Management al Energiei inca din 2017. De asemenea, Penny a început un amplu program de certificare BREEAM (Building Research Establishment's Environmental Assessment Method) pentru toate magazinele pe care le construiește în prezent. Rețeaua Penny este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași, incluzând 321 magazine la nivel național și o echipă formată din peste 5.800 de angajați.

Citeste si:
PENNY România deschide primul magazin din acest an
PENNY România deschide primul magazin din acest an

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Penny a finalizat procesul de reamenajare a tuturor magazinelor din țară