Lectură de un minut

29 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Penny deschide două noi magazine

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Penny, unul dintre cei mai mari retaileri din România, deschide două noi magazine în Sibiu și Livezeni, zona metropolitană a municipiului Târgu Mureș.

Magazinul Penny din Sibiu, județul Sibiu, de pe str. Calea Cisnădiei, nr. 31, are o suprafață de vânzare de 799,3 metri pătrați și dispune de 38 de locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități. Magazinul Penny din Livezeni, zona metropilitana a municipiului Targu Mures, județul Mureș, de pe str. Lungă, nr. 47A, are o suprafață de 856,45 metri pătrați. Parcarea generoasă dispune de 83 de locuri, din care patru pentru persoanele cu dizabilități.

Penny Punct reprezintă evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată în șapte piloni cheie: experiență îmbunatațită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

Pilonul expansiune se referă la extinderea magazinelor și la dezvoltarea capacităților logistice. Până în 2029, PENNY își propune să atingă cifra de 600 de magazine. În materie de logistică, la finalul anului trecut, PENNY a inaugurat cel de-al patrulea depozit de la Filiași, județul Dolj.

Penny face parte din grupul german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 310 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.800 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Penny deschide două noi magazine