Lectură de un minut

13 Jul 2017 - Știri și Noutăți

Pegas lanseaza biciclete si trotinete electrice

Abonează-te pe  

Wall-street.ro anunta lansarea pe piata a bicicletelor si a vehiculelor electrice din colectia atelierelor Pegas. Compania isi propune sa acopere zone cat mai variate din activitatile zilnice ale oamenilor. Brandul Atelierele Pegas a fost creat in 1972 si reinventat in 2012.

 

 

Lansarea colectiei de biciclete si vehicule electrice este programata pentru intervalul 12 - 16 iulie in cadrul Festivalului Electric Castel, sustinut langa Cluj Napoca. Evenimentul este organizat pe domeniul castelului Banffy si aduce laolalta muzica live, arta, proiectii si concepte vizuale inovatoare. Preturile bicicletelor electrice - Practic DInamic si Suprem Dinamci vor fi 4.500 si 6.900 de lei. Trotineta electrica si longboard-ul Scandal vor avea preturi care ajung la 2.600 de lei.

Aceeasi sursa il citeaza pe co-fondatorul Atelierelor Pegas Andrei Botescu a declarat: “Pegas intra in lumea electrica si acest pas vine ca o urmare fireasca a cerintelor actuale. Scopul nostru este de a oferi metode de transport bazate pe doua roti intr-o nota totala de relevanta. Adaptarea la nevoile curente este un deziderat, iar colectia de biciclete si vehicule electrice sunt raspunsul nostru ferm la cerintele actuale. Bicicletele electrice, trotineta electrica sau longboard-uri asemenea sunt variantele propuse de Pegas pentru miscare si deplasare intr-un mod unic si din care rezulta o experienta deosebita. De asemenea, mersul pe biciclete sau vehicule electrice, pe langa avantajele evidente, comoditate, eficienta, timp, este si o modalitate extrem de prietenoasa cu mediul inconjurator, aspect ce exista acum pe orice agenda politica, sociala sau culturala.”

Citeste continuarea pe wall-street.ro

bicicleta pegas

Sursa foto: wall-street.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pegas lanseaza biciclete si trotinete electrice