Lectură de un minut

21 Oct 2019 - Știri și Noutăți

Peek & Cloppenburg se deschide in Vivo! Cluj-Napoca

Abonează-te pe  

Din 17 octombrie Peek & Cloppenburg este disponibil in VIVO! Cluj-Napoca, magazinul avand o suprafata de 3.000 metri patrati ce acopera peste 200 de branduri internationale high-fashion, precum Calvin Klein, Armani Exchange, Hugo Boss, Guess, Nike, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Ted Baker, Under Armour, Coccinelle, DKNY, Lacoste, Love Moschino, Adidas, FILA, Nike, Reebok, dar si marci proprii.

VIVO! Cluj-Napoca finalizeaza cu succes procesul de modernizare a 22.000 metri si ofera acum o experienta unica de shopping in regiune. Iar de pe 17 octombrie, locul in care clujenii imbina shopping-ul cu timpul de calitate petrecut alaturi de prieteni si de familie este de acum mai bogat cu un magazin aflat in top-ul preferintelor pasionatilor de moda - Peek & Cloppenburg.

Creatiile celor mai populare case de moda si branduri high-fashion din noile colectii descriu sesiuni de cumparaturi de neuitat. Trendurile de sezon sunt bine reprezentate prin colectiile inspirate din eleganta moda retro. Anii ‘70 revin cu juxtapuneri sofisticate de catifea, reiat, jeans evazat ori in stil clopot, trenciuri lungi sau culottes.
Peek & Cloppenburg, retailerul independent din industria modei, este o companie de familie, lider de piata pe segmentul vestimentar superior cu 16.000 de asociati si cu peste 140 de magazine in 15 tari din Europa.
Peek & Cloppenburg ofera o gama variata de produse pentru toate stilurile si preferintele, de la brand-uri internationale pana la marcile proprii.
Diversitatea colectiilor acopera orice nevoie vestimentara – de la stilul casual pana la outfit-uri business, sau tinute de seara. Peek & Cloppenburg isi selecteaza cu atentie produsele pentru a crea noi tendinte si pentru a le oferi clientilor sai permanente surse de inspiratie. Mai multe informatii sunt disponibile pe https://www.peek-cloppenburg.com/ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Peek & Cloppenburg se deschide in Vivo! Cluj-Napoca