Lectură de un minut

27 Sep 2017 - Știri și Noutăți

Peek&Cloppenburg inaugureaza cel mai mare magazin din Romania

Abonează-te pe  

Retailerul german de moda Peek&Cloppenburg va inaugura saptamana viitoare in cadrul centrului comercial AFI Cotroceni, cea mai mare unitate a retelei din tara. Noul magazin va avea o suprafata de 5.200 de metri patrati si va impartit pe doua etaje, noteaza profit.ro.

 

 

Unul dintre cei mai cunocuti retaileri de fashion, Peek&Cloppenburg si-a inceput activitatea in 1907.

In prezent opereaza cu 68 de unitati germane si cu alte 50 in Austria si Europa. In Romania este prezent din 2008, unde are 5 locatii deschise la nivel national. 3 dintre acestea sunt deschise in Capitala (Baneasa Shopping City, Mega Mall, Promenada Mall), Constanta (Maritimo Shopping Center) si Timisoara (Shopping City TImisoara).

Printre brandurile puse la vanzare de compania Peek&Cloppenburg se numara Marc Cain, Ralph Laurem, Hugo Boss, Armani Jeans, Versace. Pierre Cardin, Levis, Pepe Jeans, McNeal, Guess, Brax, Love Moschino, Boss, Calvin Klein, Desigual, esprit, MAC, Tom Tailor.

Portofoliul are un total de aprope 500 de marci de moda.

Sursa foto site oficial peek-cloppenbur.

Citeste si:
Luciana Giurea, fost director AFI Ploiești, devine director al diviziei de dezvoltare rezidențială a companiei în România
Luciana Giurea, fost director AFI Ploiești, devine director al diviziei de dezvoltare rezidențială a companiei în România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Peek&Cloppenburg inaugureaza cel mai mare magazin din Romania