Lectură de 2 minute

27 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Peek & Cloppenburg deschide cel de-al 10-lea magazin în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Peek & Cloppenburg a deschis un nou flagship store în România, la Iași, intrând, astfel, pentru prima dată în această regiune. Joop!, Polo Ralph Lauren, Marc Cain, Tommy Jeans, dar şi branduri exclusive P&C precum Jake*s, Review, McNeal şi Christian Berg sunt disponibile în noul magazin. Timp de patru zile, clienţii beneficiază de discount-uri de 20% la cumpărăturile efectuate, la ȋntreaga gamă de produse.

 

Sursa foto: Peek & Cloppenburg

În ultimele 12 luni, ansamblul urbanistic mixt Palas Iași a trecut printr-un amplu demers de reorganizare a funcţiunii de retail, astfel încât branduri dorite la nivel regional să fie integrate în proiect. Unul dintre aceştia este retailerul multi-brand Peek & Cloppenburg, care a deschis pe 26 octombrie 2023 locaţia cu numărul 10 din România. Magazinul are o suprafaţă de 3.400 mp şi este dispus pe două niveluri, mezaninul pentru femei şi etajul dedicat bărbaţilor.

În prezent, P&C este prezent ȋn 16 ţări: Germania, Austria, Elveţia, Olanda, Polonia, Croaţia, Cehia, Ungaria, Letonia, Lituania, România, Slovenia, Slovacia, Bulgaria, Serbia şi, din 2022, şi în Belgia.

Noul magazin are un design mai plăcut și facil în identificarea pieselor preferate, unul dintre punctele principale de atracţie fiind segmentul de sport-fashion adresat tinerilor, un trend ȋn creştere cu piese ce pot fi integrate ȋn ţinutele zilnice, iar noul magazin răspunde cu eficienţă cerinţei acestui segment. P&C continuă dezvoltarea reţelei sale de magazine pe pieţele deja existente, urmărind ȋn acelaşi timp şi noi pieţe ȋn Europa de Est.

În weekend-ul inaugural, clienții sunt invitați să se bucure de muzică live, surprize dulci, activităţi interactive şi vor fi răsfățați în lounge-ul de beauty special amenajat. În plus, atât membrii activi ȋn cadrul programului de loialitate, cât si cei care se vor ȋnscrie beneficiază de discount-uri exclusive de 20% la cumpărăturile efectuate pe durata celor 4 zile, la ȋntreaga gamă de produse.

În rețeaua IULIUS, P&C mai este prezent cu un flagship store şi în ansamblul mixt Iulius Town Timișoara.

Grupul Peek & Cloppenburg Group cu sediile in Düsseldorf și Vienna est recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari retaileri multibrand de îmbrăcăminte, reprezentat prin 160 de magazine in Europa, dar accesibil și prin intermediul a 5 magazine online.

Inaugurat în mai 2012, Palas Iaşi reprezintă cea mai mare investiţie imobiliară din regiunea de nord-est a țării, în valoare de peste 320 milioane de euro. Situat în centrul Iaşului, Palas este primul proiect de tip mixed-use din România şi include: peste 270 de magazine, şapte clădiri de birouri clasa A (75.600 mp), un centru de evenimente cu patru săli premium, un hotel de 4*, restaurante și cafenele tematice, parc de 50.000 mp, carusel, patinoar sezonier și alte facilități de timp liber, precum și cea mai mare parcare subterană din România, cu peste 2.500 de locuri. Palas atrage anual peste 19 milioane de vizitatori, inclusiv din Republica Moldova.

Citeste si:
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Pitești
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Pitești

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Peek & Cloppenburg deschide cel de-al 10-lea magazin în România