Lectură de 2 minute

05 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Peek & Cloppenburg a inaugurat cel de-al 9-lea magazin din România. Retailerul va oferi discounturi timp de 4 zile 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Retailerul multi-brand din industria fashion Peek & Cloppenburg a sarbatorit marea deschidere din Craiova

Sursa foto: Peek & Cloppenburg

În prezent, P&C este prezent ȋn 16 ţări: Germania, Austria, Elvetia, Olanda, Polonia, Croatia, Cehia, Ungaria, Letonia, Lituania, Romania, Slovenia, Slovacia, Bulgaria, Serbia şi din 2022 şi in Belgia.

Noul concept de magazin

În noul magazin de 2800 de mp din Promenada Craiova, P&C va oferi peste 100 de branduri sub acelasi acoperiş, astfel clientii ȋşi pot găsi ţinuta potrivită stilului personal pentru orice ocazie.

Acest lucru este posibil printr-o coordonare a gamei de produse ce include atât branduri exclusive, cât şi renumitele branduri internaţionale.

Noul magazin pe un etaj intenţionează să le ofere clienţilor un spațiu ideal pentru a găsi inspirația alegerii unei ținute care să îi reprezinte, aceștia având la dispoziție o varietate de colecții premium de la branduri de top - Hugo, Boss, Tommy Hilfiger, Joop!, Polo Ralph Lauren, Marc Cain, CK Jeans, Tommy Jeans, dar şi branduri exclusive P&C precum Jake*s, Review, McNeal şi Christian Berg.

Discount-uri speciale și activități atractive la deschidere

Timp de patru zile, oaspetii se vor bucura de diverse surprize la vizita ȋn noul magazin. Inaugurarea este sărbătorită de joi până duminică, iar membrii activi ȋn cadrul programului de loialitate, cât şi cei care se vor ȋnscrie beneficiază de discount-uri exclusive de 20% la cumpărăturile efectuate pe durata celor 4 zile, la ȋntreaga gamă de produse.

Grupul Peek & Cloppenburg Group cu sediile in Düsseldorf și Vienna est recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari retaileri multibrand de îmbrăcăminte, reprezentat prin 160 de magazine in Europa, dar accesibil și prin intermediul a 5 magazine online. Astăzi, grupul are aproximativ 16,000 angajați în 16 țări. În completare la P&C, grupul de companii deține și magazinul dedicat exclusiv bărbaților, ANSON'S, precum și Magasin du Nord.

Citeste si:
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Pitești
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Pitești
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Peek & Cloppenburg a inaugurat cel de-al 9-lea magazin din România. Retailerul va oferi discounturi timp de 4 zile