Lectură de 2 minute

12 Jun 2023 - Știri și Noutăți

PayPoint și FAN Delivery Express introduc o nouă opțiune: depunerea de numerar la orice punct de plată PayPoint

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

PayPoint România și FAN Delivery Express, platforma online de personal shopping cu livrare rapidă lansată de FAN Courier în 2021, pun de acum la dispoziția livratorilor o modalitate simplă și rapidă de a depune sumele încasate. Astfel, datorită acestui acord de colaborare, livratorii pot preda numerarul acumulat într-o zi de lucru la orice punct de plată PayPoint din apropiere.

Sursa foto: Shutterstock

Noua facilitate poate fi accesată de toți livratorii și este disponibilă în oricare dintre cele aproximativ 20.000 de magazine partenere PayPoint. Acest serviciu va oferi flexibilitate ridicată pentru livratorii din toată țara, deoarece rețeaua PayPoint are acoperire teritorială națională, mai mult de jumătate dintre magazinele partenere fiind poziționate în mediul rural.

De asemenea, livratorii din mediul urban își vor putea planifica ușor depunerea încasărilor cash pe traseu, beneficiind de peste 2.000 de puncte de încasare aparținând marilor rețele de retail modern.

Livratorii pot depune până la 5.000 lei pe zi, în perioada intervalului de funcționare al fiecărui magazin partener. Procedura pentru depunerea banilor este simplă: livratorii trebuie să prezinte casierului din magazinul partener PayPoint un cod de bare în format electronic, în baza căruia vor depune sumele acumulate în ziua de lucru.

Serviciul este o extindere a parteneriatului deja existent dintre PayPoint și FAN Courier. Livratorii se pot bucura de avantajele rețelei extinse de magazine partenere PayPoint de care beneficiază deja clienții finali, cum ar fi prezența în localități din toată țara, proximitatea sau programul prelungit.

PayPoint, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România, își completează astfel portofoliul de produse pe segmentul depunerilor de încasări, segment pe care compania dorește în viitor să îl extindă, prin noi acorduri de colaborare.

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în aproximativ 20.000 de locații în care clienții pot efectua diverse plăți: facturi utilități (electricitate, gaze, apă etc.), telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, internet și cablu, transfer de bani, loto sau servicii de securitate. De asemenea serviciul de coletărie este disponibil pentru consumatori, astfel că aceştia îşi pot ridica din magazinele PayPoint Colet Expres produsele comandate, la o oră potrivită programului lor.

FAN Delivery, start-up lansat în decembrie 2021 de către FAN Courier, este o platformă de personal shopping accesibilă tuturor companiilor, mari și mici, care oferă produse și servicii incluse în categoriile listate: Supermarket, Local & Sănătos, Party Shop, Farmacie, Florărie, Beauty & Care, Party Shop, Delicatese, Books & Gifts și Electronice.

Citeste si:
Ce se întâmplă cu comerțul online de Fashion în România? O scurtă analiză și o invitație gratuită la dezbaterile ecomTEAM Fashion
Ce se întâmplă cu comerțul online de Fashion în România? O scurtă analiză și o invitație gratuită la dezbaterile ecomTEAM Fashion

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PayPoint și FAN Delivery Express introduc o nouă opțiune: depunerea de numerar la orice punct de plată PayPoint