Lectură de 2 minute

12 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Paul Neacșu este noul country sales manager al Coca-Cola HBC România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Paul Neacșu este noul country sales manager al Coca-Cola HBC România. El va coordona o echipă de vânzări de aproximativ 700 de persoane, responsabilă de relația cu cei 100.000 de clienți ai companiei, potrivit unui comunicat de presă.

Paul s-a alăturat Coca-Cola HBC în urmă cu 20 de ani, ocupând poziția de agent de vânzări. El a ocupat, de-a lungul anilor, diferite roluri în departamentele de vânzări și marketing.

„Am crescut și m-am format în cadrul Coca-Cola HBC. Toți acești ani în cadrul companiei, fiecare rol pe care l-am avut, au contribuit și au o amprentă asupra dezvoltării mele profesionale, dar și personale. Pentru mine, Coca-Cola HBC este a doua familie și fiecare zi este o nouă ocazie de mândrie și satisfacție. Am contribuit, în toți acești ani, la evoluția pieței, iar faptul că am reușit, în orice context, să avem un model de business reper în industrie este o realizare extraordinară. Pentru mine este o onoare să fac parte din această echipă cu un dezvoltat spirit antreprenorial, pentru care autenticitatea este valoarea cea mai importantă”, a declarat Neacșu.

Schimbări în managementul Coca Cola

În 2020, Paul, care a ocupat rolul de acting country sales manager, a avut o contribuție în susținerea vânzărilor.

Principalele responsabilități ale lui Paul, în noul rol, sunt legate de creșterea capabilităților echipei de vânzări, încurajarea autonomiei în echipă și adaptarea la noul context. Prioritare sunt dezvoltarea echipei, consolidarea parteneriatelor cu clienții și execuția impecabilă pentru care Coca-Cola HBC este recunoscută în piață.

„Accelerarea digitalizarii este și va rămâne una dintre ariile de interes major pentru noi. Piața de retail s-a transformat semnificativ și este nevoie de noi abordări, care să răspundă nevoilor actuale ale clienților noștri și consumatorilor. Drumul nu este unul simplu, dar având o echipă unită, hotărâtă, care crede în strategia companiei, cu siguranță avem șanse mari să realizăm tot ceea ce ne-am propus și să creștem valoarea pe care o aducem în piață. Un business este construit de oameni și, cunoscându-i pe colegii mei, sunt convins că povestea pe care o construim în România de 30 de ani va avea multe alte capitole frumoase”, a mai spus Neacșu.

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca-Cola, având în 2019 vânzări de peste 2,2 miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, are operațiuni în 28 de țări, deservind peste 600 milioane de oameni. Conform studiului „Impactul socio-economic al Sistemului Coca-Cola în România", realizat pe baza datelor financiare din 2019, prezența acestui sistem pe piața locală generează o valoare adăugată de 574 milioane de euro, echivalentul a 0,26% din PIB-ul României.

Citeste si:
Packeta România a livrat peste 7,5 milioane de colete în 2023. Compania va extinde rețeaua de puncte pick-up  
Packeta România a livrat peste 7,5 milioane de colete în 2023. Compania va extinde rețeaua de puncte pick-up  
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Paul Neacșu este noul country sales manager al Coca-Cola HBC România